Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJA SEZONA U HAJDUKU

Skoko blizu povratku u Australiju

Josip Skoko
Vanja Zubčić
31.10.2009.
u 09:45

Australski mediji pišu da će Hajdukov 34-godišnji vezni nogometaš Josip Skoko uskoro pojačati redove novoga australskog prvoligaša, Melbourne Hearta.

- Ne nalazim više motivacije igrati u Hrvatskoj. Ovo je moja posljednja sezona – prenosi Skokinu izjavu Herald Sun.

- Možda mi treba novi izazov, što bi Heart mogao predstavljati. Bilo bi lijepo raditi s Johnnyjem van't Schipom.

- Imao sam već nekoliko razgovora s Johnom Didulicom (sportski direktor Hearta i brat golmana AZ-a Joea, op. a.) i volio bih australskom nogometu vratiti dio onoga što mi je dao.

Heart je klub u nastajanju, koji će od iduće sezone biti redovan član elitnoga klupskog razreda u Australiji, koji trenutačno broji deset klubova. Didulica trenutačno okuplja momčad. Osim Skoke, zove također brata Joea, te Skokina vršnjaka Marka Viduku, još jednog nogometaša hrvatskih korijena.

Prvo je veliko klupsko pojačanje upravo Van't Schip, nizozemski trener i donedavni suradnik Marca van Bastena u reprezentaciji i Ajaxu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije