Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJERKA ĆOSIĆ ZA VL
Povratak na članak

Sjećanje na Krešu Ćosića: "Mog supruga komunisti su se bojali zbog njegove popularnosti"

Nažalost, i dalje smo dojma da njegovom djelu hrvatsko društvo nije posvetilo dovoljno pažnje. Da nije Hrvatski košarkaški savez nacionalni kup imenovao njegovim imenom, da Zadrani po njemu nisu imenovali svoju dvoranu, da tu i tamo nije dobio koji trg i koji kip, put prema zaboravu bio bi još brži.

Komentari 4

HR
hrvatin
14:29 25.05.2022.

Legenda,vizionar daleko ispred svog vremena.Kosarkaski carobnjak i veliki covjek.

VL
Avatar southman
southman
14:51 25.05.2022.

Čovjek, košarkaški virtouz i genijalac. Magic Johnson svoga vremena.

VL
PR
pravednik2
14:44 25.05.2022.

Apsolutna legenda. Moj najdraži košarkaš.

VL
Avatar EU Srbin
EU Srbin
16:12 25.05.2022.

Pola texta o vjeri i nekim urotama, pracenjima i sl. Zar je takva igracina spala da se svede samo na to. Od tolike igracke i trenerske karijere. Bas ste nemastoviti, bez mjere i postovanja. Prvi bi se Kreso ogradio od ovakvog intervjua. Olimpijski sampion iz Moskve, svjetski iz Manile, trostruki Evropski prvak sa ekipom snova koja je ukljucivala Kicu, Mirzu, Moku, Praju itd, trener Yu reprezentacije sa kojom je mora se priznati podbacio 1986 i 87 obzirom da je imao sjajnu ekipu i polufinala jednostavno nisu bila dovoljna. Stoga je i smjenjen i doveden Duda pred Olimpijadu 88 i to po preporuci Novosela. Zanimljivo je njegovo misljenje i o Drazenu. Vrlo zanimljivo, ali vi ga nikada necete prenjeti..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.