Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI HRVATI

Kramarić asistent u pobjedi Hoffenheima, Pjaca zabio u remiju

1899 Hoffenheim - FC Augsburg
Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
07.12.2020.
u 23:07

U zadnjoj utakici 10. kola talijanskog prvenstva Fiorentina i Genoa su u Firenci odigrale neriješeno 1-1, a hrvatski nogometaš Marko Pjaca bio je strijelac za Genou

 U zadnjoj utakmici desetog kola njemačkog prvenstva Hoffenheim je kod kuće sa 3-1 pobijedio Augbrug.

Dvostruki strijelac za Hoffenheim bio je Grillitsch koji je prvi put zatresao suparničku mrežu u 17. minuti, a drugi put u 46. minuti - i Bebou u 50. minuti. Jedini gol za Ausgburg zabio je Caligiuri u 31. minuti. Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić, koji je asistrao Bebouu kod trećeg pogotka, odigrao je cijeli susret za Hoffenheim.  

Fiorentina : Genoa 1:1

U zadnjoj utakici 10. kola talijanskog prvenstva Fiorentina i Genoa su u Firenci odigrale neriješeno 1-1, a hrvatski nogometaš Marko Pjaca bio je strijelac za Genou.

Prvi pogodak na utakmici u 89. minuti za vodstvo gostujuće momčadi zabio je Pjaca koji je u igru ušao u 65. minuti nakon izlaska Shomurodova. No, Fiorentina uspijeva izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, a strielac je Milenković. 

Fiorentina se nakon deset kola nalazi na 17. mjestu sa devet bodova, dok je Genoa na 19., predzadnjem, mjestu sa šest bodova. Vodeći je Milan sa 26 bodova.

Bez golova u Španjolskoj

U dvoboju 12. kola Primere Eibar i Valencia su odigrali bez golova 0-0.  Eibar je 11. s 14. bodova, a Valencia 13. s bodom manje.  Vodi Atletico s 26 bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije