Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamovo najveće pojačanje

Sjajne vijesti za Dinamo: Jakirović dobio igrača kojeg je dugo čekao

Rijeka i Dinamo remizirali na Rujevici
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
16.11.2023.
u 10:34

Ozlijedio se, u prvi mah oporavio pa morao iz igre u derbiju s Hajdukom, pokušao je pomoći reprezentaciji protiv Turske i samo pogoršao ozljedu, sad se vraća

Dinamov trener Sergej Jakirović i naš izbornik Zlatko Dalić pogriješili su s Brunom Petkovićem, nisu mu smjeli dati da igra dok nije potpuno zdrav. A nije bio spreman ni za derbi s Hajdukom kao ni za utakmicu reprezentacije s Turskom. No, koliko su krivi trener i izbornik, kriv je i sam Petković, sad je želio igrati.

Tako ga je Jakirović stavio u početku postavu na derbiju s Hajdukom 1. listopada, no u 44. minuti Petković je sjeo na travnjak Poljuda, više nije mogao, mišić nije izdržao. Otišao je na tretman u Beograd, no čudotvorna doktorica ipak nije uspjela poptuno zaliječiti Petka koji je mislio da može pomoći reprezentaciji i ušao je u susretu protiv Turske i samo ponovno pogoršao stanje svog mišića. Tako je Jakirović u važnim utakmicama ostao bez najboljeg igrača, a vidi se i kakvi su rezultati Dinama. No, pametno je bilo čekati na potpuni oporavak, zbog toga Petković sad nije trenirao u Maksimiru s reprezentacijom.

- Naravno da sam u kontaktu s izbornik Dalićem, pa on je moj nekadašnji trener i da razgovaramo o Petković i držim da ga je najbolje poštedjeti. On je sad dobro, ali tek će početi s momčadskiom treningom, a njih nije imao već dva mjeseca - rekao nam je nakon derbija u Rijeci trener Jakirović.

Tako se i dogodilo da se Petković javio Daliću na okupljanju i odmah otišao iz hotela reprezentacije i vratio se u Maksimir. Neće ga biti protiv Latvije i Armenije, ali onda bi uskoro trebao zaigrati u dresu Dinama.

Naime, u srijedu je Petković konačno trenirao s plavima, Dinamo je objavio njegovu fotografiju s treninga i u ovoj reprezentativnoj stanci Petković bi mogao doći na razinu na kojoj će moći pomoći Dinamu. Bude li tako, a uz to uđe li dovoljno brzo u formu, Jakirović je za nastavak sezone i nove važne utakmice u HNL-u i bori za europsko proljeće u Konferencijskoj ligi, dobio najveće moguće pojačanje.

 

Komentara 1

Avatar votum
votum
11:37 16.11.2023.

Da, da i onda je, kažu, natjecanje regularno.... A da se utakmice odigraju kad moraju ili bar u okviru 10 dana, igrao bi neki drugi Dinamo.... Ma plju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije