Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO 'UTAKMICU'

Sjajne vijesti: Napadač prebolio rak testisa i vratio se treninzima

Sebastien Haller
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/3
26.10.2022.
u 20:04

Zamjena za Haalanda zbog zloćudne je bolesti ostala i bez kose.

Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Sebastien Haller (28) vratio se treninzima tri mjeseca nakon operacije tumora testisa, objavili su njemački mediji.

Reprezentativac Obale Bjelokosti vratio se na travnjak u utorak. Ali ne u Borussiji Dortmund. Već u svom bivšem klubu Ajaxu.

- Pitao nas je može li doći na trening jer je u Amsterdamu na rehabilitaciji. Divno je što može biti s nama neko vrijeme - rekao je trener amsterdamskog kluba Alfred Schreuder na konferenciji za novinare.

Haller je karijeru počeo u Auxerreu, potom je igrao za Utrecht, Eintracht, West Ham te Ajax. U dresu nizozemskog prvaka je u 50 susreta zabio 32 gola, a ovoga ljeta je za 35 milijuna eura doveden u Borussiju kao zamjena za Norvežanina Erlinga Haalanda, koji je preselio u Manchester City.

Međutim, još nije upisao niti jedan nastup za Borussiju nakon što mu je u srpnju na trening kampu dijagnosticiran maligni tumor testisa. Haller je zbog bolesti morao na operaciju i od tada je podvrgnut kemoterapiji.

Prošli tjedan Haller se pojavio na dodjeli Zlatne lopte u Parizu i progovorio o svom zdravstvenom stanju.

- Sve je dobro. Ako sam danas ovdje, to je zato što je sve u redu, stvari idu najbolje što je moguće - rekao je 28-godišnji napadač.

 

Komentara 1

ST
Startrack
20:43 26.10.2022.

Hm. Znam jednog stoje imao isto pamu se 15 Godina poslije vratilo ali na mozgu. Znate gdje je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije