Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE MU

Sjajne vijesti: Hrvat napravio podvig, bolji je i od Lea Messija!

Ante Budimir
Foto: Reuters/Pixsell
31.01.2020.
u 11:32

Ante Budimir je ove sezone već zabio osam pogodaka i naš je najbolji strijelac u Ligama petice.

Ante Budimir, napadač Mallorce, ovih je dana dobio još jedno priznanje. Naime, jedan od dva pogotka koje je Budimir zabio protiv Valencije, proglašen je najljepšim ovog mjeseca u španjolskom prvenstvu. Golove pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Ante je ove sezone već zabio osam pogodaka i naš je najbolji strijelac u Ligama petice. 

Zanimljivo, Budimir je u ovom izboru slavio ispred Lea Messija, čiji je gol za Barcelonu protiv Granade ostao na drugoj poziciji u službenom izboru La Lige. 

Na ljestvici su još golovi Valladolidovog Enesa Unala, Luuka de Jonga iz Seville te Asiera Villalibrea, igrača Athletica iz Bilbaa.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kajinx
16:09 31.01.2020.

Samo nastavi ! Sretno!

Avatar majkuvam
majkuvam
17:32 31.01.2020.

Ne razumijem vašu definiciju.Nije za ovaj mjesec bolji od Messija nego je zabio ljepši gol.Sitna ali ipak bitna razlika.Inače je ovo odlično za širinu naše reprezentacije,tako da više ne postoji razlog pisati bilo što o Kaliniću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije