Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV NORWICHA

Odličan debi Giggsa na klupi: United zabio četiri komada

Ryan Giggs
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/2
26.04.2014.
u 21:24

Crveni vragovi su na Old Traffordu svladali Norwich s visokih 4:0.

Privremeni trener Manchester Uniteda Ryan Giggs odlično je odradio prvi ispit. Crveni vragovi su na Old Traffordu svladali Norwich s visokih 4:0.

United je u vodstvo doveo Rooney iz jedanaesterca u 41. minuti, a isti je igrač ponovo bio strijelac sedam minuta kasnije. Ostatak posla odradio je Mata koji je također postigao dva gola (u 63. i 73.).

Manchester je ostao na sedmom mjestu sa šest bodva zaostatka i utakmicom manje od Tottenhama. Inače, nizozemski mediji tvrde da je Louis van Gaal novi trener Uniteda, dok su iz kluba poručili da ništa nije potpisano.

>> Lovren odličan u pobjedi nad Everton, Jelavić zabio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije