Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ćorluka igrač turnira

Široki Brijeg osvojio memorijal Blage Zadre u Vukovaru

Široki Brijeg - Cibalia
Branimir Bradarić
09.10.2017.
u 07:00

Gosti iz BiH su u finalnoj utakmici poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedili momčad Cibalije (4-3).

Pobjednik 7. Memorijalnog turnira u nogometu Blago Zadro, koji se igra u spomen na jednoga od zapovjednika obrane Vukovara Blagu Zadru, je momčad Širokog Brijega (BiH).

Gosti iz BiH su u finalnoj utakmici poslije izvođenja jedanaesteraca pobijedili momčad Cibalije. U regularnom dijelu utakmice rezultat je bio 1-1 da bi konačan rezultat glasio 4-3.

U utakmici za treće mjesto trećeligaš HNK Vukovar 1991. također je nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio županijskog drugoligaša HNK Radnički rezultatom 5-4.

Na kraju turnira proglašeni su i najbolji pojedinci pa je tako za najboljeg igrača izabran Josip Ćorluka (Široki Brijeg). Najbolji strijelac turnira je Marko Dabro (Cibalia), dok je za najboljeg vratara proglašen Antonio Tuta (HNK Vukovar 1991.).

Komentara 2

BU
Bubalamala
09:31 09.10.2017.

Gdje bi bila Hrvatska da nije bilo Širokog Brijega i šire !

CI
cinbenik
07:14 09.10.2017.

Od kada postoji tako jaka ekipa u Sirokom Brijegu i u kojem rangu su bili do rata.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije