Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Zrinjskog

Novi urnebesni video Bake Sliškovića: Igrači moraju poderati guzicu

Blaž Slišković
Foto: YouTube screenshot
1/2
25.09.2017.
u 14:10

Nakon devet odigranih kola klub iz Mostara vodeći je na ljestvici.

Blaž Slišković (58), legendarni nogometaš Hajduka i Veleža koji je majstorijama i pogocima iz kornera osvajao navijače i kojeg je Zinedine Zidane označio kao jednog od idola, uspješno vodi momčad Zrinjskog, aktualnog prvaka BiH.

Nakon što je u ožujku preuzeo plemiće s njima je osvojio naslov, a i ove sezone nakon devet odigranih kola klub iz Mostara vodeći je na ljestvici.

Zrinjski je u subotu pobijedio Mladost sa 2:0, a popularni Baka nakon utakmice briljirao je na konferenciji za medije. Nakon nezaboravne snimke na kojoj je govorio na engleskom jeziku sada je osvanuo njegov novi 'biser'.

 

- Mi u već treću četvrtu utakmicu zaredom ulazimo s jednom indolencijom, jednom kolektivnom indolencijom. Mislim da je krajnje vrijeme da neke stvari raščistimo. Prvenstvo je dugo, ali da ne bismo poletjeli i ne bismo pomislili da ova ekipa može igrati protiv bilo kakvog protivnika, a da dobro ne natopi znojem svoj dres i da ne podere što se kaže u žargonu, guzicu za tu pobjedu, kazao je Slišković, a video te izjave postao je novi hit.

Komentara 1

PO
portugisac
16:02 25.09.2017.

To je jedna od starijih Njemačkih izreka. " musst den Arsch zerreissen". To je pred 18 godina trener juniora u košarci od Vukova iz Weissenfelsa rekao mome sinu kada je trebao za njih trenirati. Poslije toga je izgubio volju za košarku iako je bio dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije