Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE JANNIK SINNER

Sin je kuhara i konobarice. Bavio se skijanjem, a sada deklasirao Đokovića

26.01.2024.
u 18:30

Sinner je odigrao odličan turnir, zasluženo je u finalu, nadigrao me. Ja sam bio šokiran svojim nivoom, odigrao sam katastrofalno, ovo je jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao na Grand Slamu. Ipak, pohvale njemu što je radio neke stvari bolje od mene. – rekao je Novak Đoković nakon meča protiv Jannika Sinnera

Komentara 12

MA
MarkoMarkoM
19:17 26.01.2024.

Pa sto ako je sin kuhara i konobarice???!!!!

BI
billynik
19:06 26.01.2024.

Kakve veze ima što su mu roditelji po zanimanju, hoćete reći da je manje važan?

SL
slavenZadravec
19:45 26.01.2024.

Izvrstan uspjeh Sinnera. U tenisu je daleko najjača konkurencija u pojedinačnim sportovima te je svaki ulazak u GS ogromno postignuće, a Sinner neće ostati samo na tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije