Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOŠARKAŠKA EUROLIGA

Simon ubacio 18 koševa za pobjedu Lokomotiva

'04.09.2013., Celje, Slovenija - Eurobasket Slovenije 2013, Grupa Celje-C,1.kolo - Hrvatska-Spanjolska Kruno Simon Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
10.04.2014.
u 23:33

Simon je u pobjedu Lokomotiva nad Bayernom (84:75) ugradio 18 koševa, no u četvrtfinale će jedino ako Galatasaray izgubi doma od Partizana.

Košarkaši Fenerbahcea (Žorić 20, Bogdanović 4) izborili su pirovu pobjedu nad najvećim turskim rivalom Efesom (84:65) jer od četvrtfinala Eurolige već su se oprostili.

U posljednjem kolu Top 16 igrao se i grčki derbi, a Olympiacos je sa 68:64 nadjačao Panathinaikos (Ukić 6). Simon je u pobjedu Lokomotiva nad Bayernom (84:75) ugradio 18 koševa, no u četvrtfinale će jedino ako Galatasaray izgubi doma od Partizana.

Za prvo mjesto u skupini Real pak treba pobjedu u Kaunasu.

Parovi četvrtfinala: Barcelona - Galatasaray/Lokomotiv, Armani - Makabi, Olympiacos - Real/CSKA, Panathinaikos - Real/CSKA.

>> Hezonja je uvijek bio najtalentiraniji igrač na parketu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije