Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MINUTE OVE SEZONE

Šimić: Monaco nije niti malo korektan

Dario Šimić
Antonio Bronić
02.02.2010.
u 13:00

Dario Šimić, 34-godišnji nogometaš Monaca, ove sezone nije odigrao niti jedne minute u francuskom Le Championnatu, ali je i dalje član ovoga francuskog kluba.

Sve je loše po Šimića krenulo od trenutka kada je za trenera u klub prošlog ljeta došao Guy Lacombe, koji je javno izrazio nepovjerenje u tri hrvatska nogometaša koja je zatekao u klubu. Nikola Pokrivač je vrlo brzo otišao u Red Bul Salzburg, Jerko Leko je u posljednje vrijeme kandidirao za momčad, te odigrao nekoliko minuta, dok je Šimić i dalje "na ledu".

Neki su prigovarali Šimiću da samo čeka kraj ugovora u Monacu (krajem aktualne sezone), te da se ne obazire na ponude, koje postoje, ali mu je ugodnije ponekad trenirati, nikad ne igrati, a primati redovitu plaću. Takvim komentarima je odgovorio sam nogometaš u razgovoru za France Football.

- Spreman sam još dvije-tri godine igrati na visokoj razini, kakva se traži od mene. Prošle sam sezone igrao 27 utakmica i uvijek sam davao sve od sebe. Nije uvijek bilo lako, ali se nisam tužio. Sada sam odjednom postao prekobrojan i višak. Ne razumijem zašto, jer mi nitko na to nije dao pravi odgovor - rekao je Šimić i nastavio:

- Uvijek sam bio ozbiljan prema svom poslu u Monacu, ali u klubu nisu bili uvijek takvi prema meni. Kada sam dolazio u Monaco odbio sam unosniju ponudu koju sam imao od Galatasarayja. Zato sam mislio da zavrjeđujem malo veći respekt. Zašto ne igram treba pitati trenera, a ne mene.

Šimić je završio uz riječi:

- Meni i mojoj obitelji je lijepo ovdje. Ako se ništa drugo ne dogodi čekat ću ovdje do kraja sezone i vidjeti što i kako dalje.

Komentara 4

PU
Pukovnik
17:34 02.02.2010.

Ne brini Dario, i bolje da se ne ide u JAR. Barem nas neće teroristi pobit ko primitivne Slovence, ali možda i neće, navodno Afrikanci gaje određene simpatije prema ovih umjetnim Zagorcima.....ipak, primitivci neinteligentni će odmah sebi ravne prepoznat.

DH
dalibor.hren
17:51 02.02.2010.

Šimiću, sram te bilo! Prije dvije godine nisi htio čuti za odlazak tj. za povratak u dinamo, a sad bi se besplatno (za milijun € godišnje vratio u Dinamo: Još malo pa na gerijatriju!

DO
domingo1981
16:49 02.02.2010.

nije mi jasno sto se nije zdogovorio s dinamom. Po meni fali jos tkoji igrac u defanzivi a simic je sasvim dobro rijesenje. cak odlicno rijesenje... on je profesionalac i sigurno moze na godinu pomoc da dinamo konacno slavi proljece u evropi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije