Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISCIA

Šimac: Preozbiljni smo da bi nas poljuljale izmišljotine

'sisak - 28.10.2009., Sisak - Mario Bjelis(s loptom) zbog borbenosti je miljenik sisacke publike. Photo:Nikola Cutuk/VLM'
'nikola cutuk'
28.10.2009.
u 17:04

Sisačka sportska javnost bruji da su primanja igračima prepolovljena, i da su oni zbog toga nezadovoljni.

Već danima Siskom kruži priča o potresima u rukometnom klubu Siscia. "Dobro upućeni" tvrde da su igračima nakon poraza u Splitu primanja prepolovljena, a neki nezadovoljni igrači odbijaju igrati za "minimalac" i razmišljaju o odlasku iz sisačkog rukometnog prvoligaša. Sve u svemu, tvrde "stručnjaci", Siscia je u ozbiljnoj krizi.

Navikli na "dušebrižnike"

Direktora kluba prof. Ivu Šimca zatekli smo nakon razgovora s igračima i stručnim vodstvom.

– Ne, na ovom sastanku nije bilo govora o smanjivanju primanja igračima i kažnjavanju, nego smo porazgovarali o onome što smo napravili u osam prvenstvenih kola i utakmicama koje nam predstoje u prvenstvu i Challenge kupu. Svi igrači svjesni su da se moglo napraviti malo više, jer nas je poraz u Splitu bacio četiri mjesta unatrag na prvenstvenoj ljestvici. No, to je sport, čine ga pobjede i porazi. Kao uvijek do sada, sve probleme rješavamo razgovorima, no tražimo i da igrači poštuju odredbe ugovora – kaže Šimac.

Na "gradske priče" Šimac s osmjehom odmahuje rukom.

– Navikli smo već na dušebrižnike i na njihove priče nemamo se vremena obazirati. Jer, očekuje nas još dosta teških utakmica i put prema vrhu prvenstvene ljestvice, gdje nam je i mjesto. Ovu dvotjednu stanku u prvenstvu iskoristiti ćemo za mini-pripreme kako bi igrači povratili izgubljenu snagu, poradili na popravljanju pogrešaka u igri uočenih u dosadašnjim utakmicama – rekao je Ivo Šimac.

Uskoro i Challenge kup

Osim natjecanja u elitnom razredu hrvatskog rukometa, Sisciju očekuje i nastavak Challenge kupa. Sredinom sljedećeg mjeseca putuju u Zaporožje na ogled s ukrajinskim prvoligašem Motor-ZNTU-ZAS i, kako ističu Siščani, cilj im je ostvariti što bolji rezultat pred uzvrat na njihovom parketu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije