Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA PRVU HNL

Šibenik i Istra prvu utakmicu igraju na Šubićevcu

Šibenik - Cibalia
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
23.05.2016.
u 15:52

U utakmicama vrijedi prenost gola u gostima, a u slučaju identičnog rezultata u obje utakmice, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca.

Šibenik i Istra prvu će utakmicu kvalifikacija za ulazak u Prvu ligu igrati u nedjelju na Šubićevcu, dok je uzvrat 1. lipnja u Puli. Odlučeno je tako na današnjem ždrijebu.

U utakmicama vrijedi prenost gola u gostima, a u slučaju identičnog rezultata u obje utakmice, pristupit će se izvođenju jedanaesteraca.

Spomenimo i da će oba susreta prenositi Hrvatska nogometna televizija.

>> Svi prvoligaši dobili licencije, ostaje upitno tko će uz Zadar ispasti iz druge lige

Komentara 2

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
17:48 23.05.2016.

Sretno Šibeniče! Kratko i jasno.

BR
braveheart11
20:39 23.05.2016.

sretno Šinenik ! vrati se tamo gdje ti je i mjesto.... dovoljno si dugo bio tamo gdje te je otjerao jedan klub iz Dalmacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije