Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVI NEMA KRAJA

Shakira učila Barcine igrače kako da njišu bokovima! (video)

Shakira Barcelona (1)
Foto: Reuters
1/6
30.05.2011.
u 10:22

Barcini igrači pridružili su se Piqueovoj djevojci Shakiri na pozornici tijekom koncerta.

Nije poznato jesu li Guardiolini igrači imali koji sat za odspavati još od subote u 23.00 kada su osvojili europski naslov, no unatoč tome vrlo se dobro drže! U Londonu su dugo u noć slavili u muzeju, ekspresno se transferirali u Španjolsku, slavili na ulicama Barcelone, pozdravili navijače i na Nou Campu, a za kraj odradili nešto od čega svaki prosječan muškarac bježi glavom bez obzira - tečaj plesa!

No, barem su imali dobru instruktoricu, štoviše, najbolju na svijetu. Kolumbijska megazvijezda Shakira, ljepša polovica Gerarda Piquea, sasvim je "slučajno" sinoć imala koncert na Olimpijskom stadionu u Barceloni.

– Prvaci smo, to smo riješili, a sada svi na Shakirin koncert! – poručio je branič preko Twittera ne bi li djevojci napravio dobru reklamu.

Jasno, došao je i on i poveo nekoliko suigrača. Na pozornicu ih je pjevačica redom pozivala, a dečko joj je pomogao s imenima. Xaviju, Busquetsu, Pedru, Bojanu i Villi dala je i poljubac, no Pique joj nije zamjerio. Plesna lekcija na kraju bila je uzaludna, njima je ionako samo do lopte!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije