Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆU 15 MINUTA

Sevilla pobjedom u gradskom derbiju bacila Betis na korak do druge lige

Kevin Gameiro
Foto: Reuters (Ilustracija)
13.04.2014.
u 15:44

Trenutak koji je okrenuo smjer utakmice dogodio se u 30. minuti kada je sudac Carlos Velasco nakon prekršaja Juana Carlosa u kaznenom prostoru dosudio kazneni udarac za goste, ali i isključio domaćeg stopera.

U prvoj utakmici današnjeg programa Primere Sevilla je svladala Real Betis u gostima 2:0. Trener Emery odlučio je odmoriti Ivana Rakitića, pa je hrvatskog reprezentativca u igru uveo posljednjih petnaest minuta.

Trenutak koji je okrenuo smjer utakmice dogodio se u 30. minuti kada je sudac Carlos Velasco nakon prekršaja Juana Carlosa u kaznenom prostoru dosudio kazneni udarac za goste, ali i isključio domaćeg stopera. Siguran sa bijele točke bio je Kevin Gameiro. Isti igrač pogodio je i za 2:0 u 82. minuti utakmice.

Ovom pobjedom Sevilla je svog 'sugrađanina' gurnula na korak do ispadanja u drugu ligu. Betis je uvjerljiv na začelju s osvojena 22 boda.

Sevilla je zadržala petu poziciju, te sada zaostaje tri boda za četvrtoplasiranim Athletic Bilbaom koji svoju utakmicu 33. kola igra u ponedjeljak protiv Malage. Četvrta pozicija za koju se bore Sevilla i Bilbao posljednja je koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

>> Real s odličnim Modrićem razbio Almeriju i preskočio Barcu koja je šokantno izgubila!

>> Martino: Ovo je sramota, pobijedila je momčad koja to nije zaslužila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije