Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Dario Šimić odigrao svih 90 minuta za Milan u 4:0 pobjedi nad Fenerbahceom

Ševa četiri, Adriano i Kobiašvili po tri gola

24.11.2005.
u 00:39

Jučerašnji dan Lige prvaka bio je dan velikih strijelaca, Andrij Ševčenko postigao je četiri pogotka, a hat-trick uz svoje su ime upisali Adriano i Kobiašvili. Ševčenko je blistao u Carigradu, sva četiri pogotka njegovo su djelo. A mogao je zabiti i više. Prestigao bi tako našeg Dadu Pršu koji je igrajući za Monaco u jednoj utakmkci također postigao četiri gola. Stradao je Deportivo.

Odličan Šimić
Odigrao je Milan dojmljivu partiju u kojoj je veliki doprinos dao i Dario Šimić. Zaigrao je na desnoj stani obrambene četvorke, uz Nestu, Maldinija i Serginha. Izbornik Zlatko Kranjčar može biti zadovoljan, Dario je obrambene zadaće obavio odlično, a išao je i naprijed. Mogao je biti i dodavač za pogodak. Krivac što to službeno nije je Giladino. Precizan Šimićev ubačaj glavom je proslijedio u vratnicu.
No, da mreža Fenerbahu00E7ea bude puna, pobrinuo se Ukrajinac. Turska momčad nije mogla ništa.
 - Nismo mogli nadokanditi neigranje nekoliko ključnih nam igrača, Milan je odlično igrao u protunapadima. Velika je razlika u kvaliteti i volio bih da moja momčad igra svaki tjedan s ovakvim suparnikom jer bismo mogli puno naučiti - mirno je nakon 'četvorke’ govorio trener Fenerbahu00E7ea Christoph Daum.
Milan tako ostaje u utrci za još šest nepopunjenih mjesta u osmini Lige prvaka.
- Super smo svi zadovoljni, nije bilo lako odigrati ovu utakmicu u kojoj smo mogli ispasti iz Lige prvaka - javio je sretni Dario Šimić iz Carigrada.

Nije to moje mjesto
Zadovoljan je i svojom igrom.
 - Iako igranje na potpuno desnoj strani nije moje pravo mjesto, zadovoljan sam. Igrali smo pametno, puno radili na terenu. Malo smo se zatvorili i odlično igrali protunapade.
 Bio bi Dario još zadovoljniji da je Gilardino pospremio njegov ubačaj u mrežu.
- Bilo bi to svarno super, ali i ovako je dobro. Lijepo se vratiti, igrao sam nakon tri mjeseca u toj super važnoj utakmici - kazao je Dario. Dok je pričao u autobusu koji je igrače Milana vozio sa stadiona, nije se čulo slavlje. A razloga ima. Pogotovo ih ima Andrij Ševčenko.
- Sretan je zbog četiri postignuta pogotka, ali mogao je zabiti još pokoji, prestigao bi našeg Dadu Pršu - zaključio je Šimić.
Ukrajincu se u večeri strijelaca priključio dvojac Adriano - Kobiašvili. Adriano je, nakon Figova prvog pogotka za Inter, postigao hat-trick u susretu s Artmedijom.
A Levan Kobiašvili, gruzijski nogometaš koji igra za Schalke, bio je strijelac svih triju pogodaka njemačkog kluba u srazu s PSV Eindhovenom, što ih je ostavilo u utrci za drugo mjesto.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije