Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA ZA POJAČANJEM

Sergej Jakirović objasnio što se događa s dolaskom Josipa Brekala u Dinamo

Zagreb: Prijateljska utakmica, GNK Dinamo - Rogaška
Luka Stanzl/PIXSELL
06.01.2024.
u 17:18

Brekalo je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa uz jedan postignut pogodak, no što je sezona dalje odmicala to je sve više sjedio na klupi. U svakom od tri posljednja dvoboja (Verona, Monza, Torino) je ostao na klupi

Dinamo je u prvoj pripremnoj utakmici za drugi dio sezone svladao slovenskog prvoligaša Rogašku rezultatom 1:0, a strijelac za pobjedu je u 33. minuti susreta bio Sandro Kulenović.

Na susretu je trener Dinama Sergej Jakirović iskušao i nekoliko prinova za proljetni dio sezone, kao što su stoper Moreno Živković koji se vratio s posudbe u Lokomotivi te napadač Fran Brodić koji je stigao iz Varaždina.

VIDEO Kako je dres Luke Modrića postao problem

Međutim, Dinamo i dalje planira biti aktivan na tržištu u zimskom prijelaznom roku, a jedna od glavnih želja ove zime je povremeni hrvatski reprezentativac Josip Brekalo koji je trenutno član Fiorentine.

- Brekalo jako želi doći k nama i mi želimo da dođe. Problem je što se Fiorentini ozlijedio glavni krilni igrač, drugi je na afričkom Kupu nacija i trenutačno im Brekalo treba. No dobro za nas je što Fiorentina traži nove igrače i ja se nadam da će nekoga dovesti pa da mi možemo Brekala - rekao je Jakirović danas nakon pripremne utakmice.

VEZANI ČLANCI:

Brekalo je ove sezone za Fiorentinu upisao 15 nastupa uz jedan postignut pogodak, no što je sezona dalje odmicala to je sve više sjedio na klupi. U svakom od tri posljednja dvoboja (Verona, Monza, Torino) je ostao na klupi.

Iako hrvatski krilni napadač nije u planovima trenera Vincenza Italiana, talijanski mediji pišu da bi zbog trenutne situacije s izostancima Fiorentina voljela zadržati Brekala barem do kraja siječnja (ili dok ne nađu druga krila), budući da imaju gust raspored s pet utakmica u ovom mjesecu, a dva krila nedostaju. 

Komentara 8

PO
Poletarac101
12:28 07.01.2024.

Brekalo je loš igrač i nikakvo pojačanje za Dinamo,šlepa se od 2017 (Wolfsburg pa posudbe ,prodaja,posudbe itd.)Jučer je Fiorentina izgubila 1:0 od Sassuola i on je bio najlošiji igrač na terenu..

SS
sokac sa drave
17:50 09.01.2024.

Igrac koji je samo nesto obecavao u juniorskoj dobi.Igrac koji trazi svoga trenera umjesto da vise trenira da se nametne.U zadnjoj utakmici u reprezentaciji se vidjelo da nije nista ostalo odnjega djelovao je kao ispusena mustikla.

Avatar Castro
Castro
19:13 06.01.2024.

Zaista mislim da bi Brekalo bio pojačanje a ne dovođenje još jednog igrača. Dobar je to igrač, ima dosta utakmica i iskustva, definitivno bi pomogao u trenutnoj situaciji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije