Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET BROJ JEDAN

Serena: Ako budem mogla, igrat ću finale Fed Cupa

Serena Wiliams
AFP
08.10.2009.
u 20:50

Američka tenisačica Serena Williams, od idućeg ponedjeljka nanovo najbolja svjetska tenisačica, nije se dobro provela na aktualnom WTA turniru u Pekingu

U 3. kolu ju je sa 6:4, 3:6, 7:6(5) pobijedila ruska tenisačica Nadežda Petrova, a Serena je nakon poraza pričala i o finalu Fed Cupa u kojem će Amerikanke gostovati u Reggio Calabriji kod Italije (zemljana podloga).

Sedmog i osmog dana studenoga se igra finale, odnosno nekoliko dana nakon završnice teniske godine i Sony Ericsson Championshipsa tenisačica u Dohi.

- Ako budem mogla igrat ću finale Fed Cupa. No, pitanje je kako ću se osjećati na kraju godine, kada smo sve iscrpljene. Voljela bih igrati, nije istina da prije svega odbijam nastupe - rekla je Serena koja nije igrala tijekom pobjeda SAD-a protiv Argentine i Češke ove godine.

- Čak i ako ne budem igrala mislim da SAD ima odličnu ekipu, koja je spremna slaviti. Melanie Oudin je djevojka na koju se možete pouzdati, kao i sve ostale tenisačice koje konkuriraju za nastup - završila je Serena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije