Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK U HNL

Senzacija iz Gradskog vrta: Mario Mandžukić u Osijeku?

SP 2018, Francuska - Hrvatska
Igor Kralj/PIXSELL
23.12.2020.
u 11:43

Obožavani hrvatski ratnik, Mr. No Good, u dresu bijelo - plavih. Marketing služba Osječana bi izgorjela od posla, a sigurni smo i koji bi se dres najviše prodavao

Sin ravnice u povratku kući? Dobro, nekih 90-ak kilometara od svoga rodnog Slavonskog broda, ali ipak okružen mirisom žitnih polja. 

Da, glavna je to vijest ove srijede: "Mario Mandžukić (34) potpisuje za NK Osijek!", vrište naslovi domaćih medija. Kako je prvi otkrio Tportal, ova vijest nije toliko nemoguća. 

Iako je Mandžo uredno odbijao inozemne ponude koje mu financijski nisu dovoljno dobre, onu kluba iz Grada na Dravi bi mogao i prihvatiti. Doduše, nemojte misliti da su 'mađarski novci sve kupili'. Nisu. Teško da Osijek može ponuditi Mandži ono što je imao u Juventusu (preko 45 milijuna kuna godišnje). Ma, da se ne lažemo - nemoguće je. 

S druge strane, moguće je da hrvatski srebrni napadač dođe u Gradski vrt barem da ostane u igri narednih pola godine pa na ljeto ode dalje u inozemstvo. Uh, kakva bi to senzacija bila.

Nenad Bjelica je već sada hvaljen i slavljen po osječkim ulicama kao 'povratnik' i osoba koja je od Osijeka u samo nekoliko utakmica stvorila najvećeg Dinamovog konkurenta u utrci za titulu prvaka HNL-a. 

Obožavani hrvatski ratnik, Mr. No Good, u dresu bijelo - plavih. Marketing služba Osječana bi izgorjela od posla, a sigurni smo i koji bi se dres najviše prodavao.

Komentara 10

ZB
Zoki-Bijela
11:52 23.12.2020.

Konacno

JG
jozagulikoza.guli
12:06 23.12.2020.

Ja bih isto volio da se netko od srebrnih vrati u hrnogomet. No, što se babi tilo, to se babi snilo.

Avatar patkovic
patkovic
12:39 23.12.2020.

nek mu odrežu 50 jutara od PIK-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije