Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUNO SENNA Sin velikog Ayrtona kuca na vrata Formule 1

Senna: Neću vječno čekati svoju priliku u Formuli 1

06.12.2008.
u 11:35

Bruno Senna, sin jednog od najvećih F1 vozača svioh vremena, Ayrtona Senne, izjavio je kako mu je žao što se Honda povukla iz Svjetskog prvenstva, ali kako ne odustaje od ispunjenja svog sna da krene očevim stopama.

Potavljao je odlična vremena na testiranjima i već su počele špekulacije kako će upravo on započeti novu sezonu kao drugi vozač japanske momčadi, uz Jensona Buttona, ali novonastala situacija je znatno poremetila planove mladom Brazilcu.

- Jednostavno ću morati dobro razmislti i potražiti neke druge opcije. Takve se stvari događaju, ali to ne znači kako ću vječno čekati svoju priliku. S druge strane, financijska kriza je svugdje pa je teško prognozirati kako će se stvari razvijati. Prema tome, obzirom na sve, potrebno je biti fleksibilan i otvoren za sve opcije - kazao je Senna za Motorsport magazin.

Za očekivati je kako će Senna ipak pronaći angažman u Formuli 1 jer je bi njegovo prezime moglo privući brojne sponzore iz Južne Amerike, a ne smijemo zaboraviti kako je danas u svijetu sporta upravo novac taj koji utječe na mnogo toga, iako nitko ne može osporiti veliki talent brazilskog vozača.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije