Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istra - karlovac 2:0

Šehić i Traore uzeli mjeru Pamiću

Asim Šehić
Saša Miljević/Pixsell
07.11.2009.
u 16:59

Istra 1961 zasluženo je slavila pred svojim navijačima s 2:0, priredivši tako jedno od ugodnijih iznenađenja kola.

- U ovakvom smo omjeru snaga, do poravnanja mogli doći samo slučajno! - komentar je Igora Pamića, nakon što je njegovu momčad nadigrao sastav s dna prvenstvene ljestvice.

Da se ne radi tek o običnoj utakmici bilo je jasno već na početku, budući je broj navijača praktički bio "poduplan", no tek su taktičke formacije obaju sastava dala naslutiti tko i što očekuje od okršaja na Verudi.

Svjestan je bio Pamić da se s Verudežima nikad ne zna, te je manjak svoja četiri standardna prvotimca nastoja nadomjestiti nešto jačom obranom. S druge strane, nakon odlaska Elvisa Scorie, Valdi Šumberac nije imao što za izgubiti.

Nakon početnih minuta ispitivanja, domaćini su pokazali jedno posve novo, ove sezone neviđeno lice. U maniri stabilnog prvoligaša, u potpunosti su neutralizirali goste iz Karlovca, te time dovela u pitanje najave ove utakmice, u kojima je upravo Pamćeva momčad bila favorit. Sunarine muke načeo je jedan od najboljih igrača susreta, Asim Šehić, kada ga je već u devetoj minuti natjerao na prvu pravu intervenciju. Svega nekoliko minuta kasnije, Roce je u prodoru, a Sunara ga zaustavlja tek "ulaskom u noge".

U 15.minuti, odlična asistencija Traorea do Šehića, koji iz trka pokušava iznenaditi gostujućeg vratara, no ovaj brani. Tri minute kasnije, u karlovačkom kaznenom prostoru, Lajtman nepropisino zaustavlja Traorea, što sudac Vučkov ocjenjuje najstrožom kaznom. Siguran je izvođač Asim Šehić i Pula je na nogama. Do kraja poluvremena gosti se brane pred naletima domaćina, a u prigodama su se izredali i Traore, i Šehić.

Drugo poluvrijeme ne donosi promjene u načinu igre i opet prijeti Istra 1961, ovaj put preko Rocea, čiji udarac s 20-ak metara Sunara skreće u korner. U listu strijelaca mogao se upisati i Švrljuga, kada iz gužve pred golom Karlovca upućuje udarac, čiju putanju tek Sunara skreće u gredu. U 69.minuti publika je opet na nogama. Nakon prodora po desnoj strani, Šehić savršenom loptom pronalazi Traorea na ulasku u protivničkih 16m, a malijski reprezentativac potvrđuje svoju klasu, te nadmudruje vratara za 2:0.

Pulska je momčad ovime upisala svoju četvrtu ovosezonsku pobjedu, a ukus joj je tim slađi, podsjetimo li se kako je i lani, Pamićev Karlovac pao u Puli s istim rezultatom. Strijelci su tada bili Halilović i Anđelković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije