Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICAJNO

Sedmero Medvjeda produžilo vjernost za novu KHL sezonu

Medveščak
Igor Kralj/PIXSELL
18.04.2016.
u 21:59

'Sretan sam što mogu objaviti da smo zadržavanjem ovih igrača postavili temelje za, nadamo se, još jednu kompetitivnu momčad u KHL sezoni 2016./2017.'

Pripreme za iduću KHL sezonu, sezonu 2016./2017. su uzele svoj zamah. Slaganje momčadi u punom je jeku, a među prvim igračima koji se vraćaju u Zagreb našla su se sedmorica koja će nastaviti nositi dres Medveščaka.

Braniče Blakea Parletta, Marka Katica i Shaonea Morrisonna te napadače Alexandrea Bolduca, Edwina Hedberga, Toma Zanoškog i Gilberta Brulea i iduće sezone ćemo gledati na ledu Brloga. Ovim prvim potvrdama zadržan je dio prošlogodišnje jezgre koja, prema najavama još nije potpuna te je postavljena osnova momčadi.

- Sretan sam što mogu objaviti da smo zadržavanjem ovih igrača postavili temelje za, nadamo se, još jednu kompetitivnu momčad u KHL sezoni 2016./2017. Radimo na tome da u idućih nekoliko tjedana zadržimo još neke važne igrače kao i dovedemo odgovarajuća i dostupna pojačanja - izjavio je prilikom objave povratka spomenutih igrača sportski direktor Medveščaka, Aaron Fox.

Katic je u Medveščaku otkako se klub priključio KHL-u. Iduća sezona će mu biti četvrta, a u trećoj je upisao 52 nastupa i deset bodova. Morrisonn, stup obrane Medvjeda prošle dvije sezone, ponovit će svoju ulogu i iduće. Kroz 51 utakmicu prošle sezone upisao je sedam bodova i ujedno upisao svoj prvi pogodak u dresu Medvjeda.

Parlett je u 38 utakmica, mahom u drugom dijelu sezone, pronašao svoje mjesto u obrani i upisao sedam asistencija. Hedberg je u svojoj drugoj sezoni u Medveščaku dobio puno veću ulogu nego u prvoj te je kroz 58 utakmica skupio 18 bodova.

Zanoški, povratnik u momčad, vlasnik je prvog pogotka Medveščaka prošle sezone, a ovo će mu biti druga KHL sezona. Kroz dosadašnjih 15 utakmica u KHL-u upisao je tri pogotka. Brule je, u pravilu, prošle sezone bio na ledu u svim najvažnijim trenucima susreta. 24 boda kroz 54 utakmice samo su malen dio onoga što donosi u momčad.

Bolduc se priključio momčadi usred sezone, a u 28 utakmica postigao je dva pogotka i šest asistencija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije