Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PRODUŽETKA

Sedma zaredom: Medveščak upisao prvu pobjedu u gostima!

Medveščak Jurga (1)
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
09.10.2013.
u 20:38

Pobjedu Medveščaku donio je Cheechoo u drugoj minuti produžetka. Napadač medvjeda pločicu je ugurao klizaljkom, a budući da nije bilo namjere, pogodak je priznat.

Medvjedi i dalje nezaustavljivo jure KHL-om, u 15. kolu pobijedili su u Minsku s 3:2 Dinamo, te tako stigli do sedme uzastopne pobjede. Odlučujući gol u drugoj minuti produžetka zabio je Cheechoo, a domaćin se bunio jer je napadač Medveščaka zabio klizaljkom. No, suci su procijenili da nije bilo namjere, pa je slavlje medvjeda moglo početi. Pobjeda je tim vrednija jer su medvjedi preokrenuli zaostatak 0:2. Domaćin je poveo već u 7. minuti golom Stasa, a to je posebno teško palo vrataru Medveščaka Barryju Brustu, koji je tako nakon 202 minute primio gol. Šteta, jer do rekorda KHL-a trebao je izdržati još samo devet minuta. Dinamo je u 14. minuti preko Surovyja poveo 2:0, no od tada je na ledu igrala samo jedna momčad – Medveščakova. Koliko su medvjedi dominirali do kraja utakmice najbolje potvrđuje podatak da su u posljednje 42 minute imali 30 udaraca prema golu, a Dinamo samo sedam!

Vesce je u 18. minuti smanjio na 1:2, Kane je u 27. izjednačio na 2:2, a domaćin se uz puno sreće dovukao do produžetka. No, onda je Dinamu presudio Cheechoo.

Boyd Kane zabio je prvi gol ove sezone, a nakon utakmice ponosno je nosio crveno-bijelu "kockastu" kravatu oko vrata, nagradu kojom igrači između sebe biraju igrača svakog pojedinog dvoboja.

- Ovo je bila moja večer, dobro mi stoji – rekao je Kane i dodao:

- Nismo najbolje startali, niti od početka igrali našu igru. Dozvolili smo im da na početku diktiraju tempo igre, ali onda smo se oslobodili i sve je išlo puno lakše.

I trener French složio se s Kaneom:

- Nisam zadovoljan prvom trećinom utakmice, nije ovo bila naša najbolja utakmica, ali dečki su se uspjeli dignuti i preokrenuti rezultat.

U velikoj pobjedi zabrinjava ozljeda Luke Walkera, koji je na kraju druge trećine izašao s leda nakon što je nezgodno glavom i ramenom udario u ogradu.

- Nije izgledalo lijepo. Trenutno ne znam njegovo točno stanje, prerano je za bilo kakve prognoze. Vidjet ćemo u Donjecku – rekao je French.

S nova dva boda medvjedi su se probili na sjajno četvrto mjesto Zapadne konferencije, a već u četvrtak (18 sati) u Donjecku igraju protiv trećeplasiranog Donbassa.

>> Medveščak i dalje 'šamara'! Pobijedio Neftehimik 6:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije