Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trauma za Nijemca

Schweinsteiger došao u Beograd na utakmicu, a onda svjedočio nemilim scenama!

Pionir
Foto: Screenshot
1/2
16.10.2016.
u 19:36

Utakmicu je inače obilježio i dolazak poznatog nogometaša Bastiana Schweinsteigera, supruga Ane Ivanović, koji se ovoga puta u dvorani pojavio bez ljepše polovice

U petom kolu ABA lige košarkaši Partizana kod kuće su pobijedili ljubljansku Olimpiju nakon produžetka. Poslije 40 minuta bilo je 75:75, da bi domaći košarkaši na kraju slavili sa 86:85.

Pobjedu je domaćim košarkašima donio Majstorović koji je zabio tricu šest sekundi prije kraja.

Utakmicu je inače obilježio i dolazak poznatog nogometaša Bastiana Schweinsteigera, supruga Ane Ivanović, koji se ovoga puta u dvorani pojavio bez ljepše polovice.

"Schweini, grobaru", skandirali su mu s tribina, a njemački nogometaš ubrzo nakon toga imao je priliku vidjeti nemile scene. Prije početka susreta održana je minuta šutnje za ubijenog vođu navijača Partizana Aleksandra Stankovića, poznatog pod nadimkom Sale Mutavi, koji je bio osuđeni kriminalac. upravo zbog te činjenice dio publike nije podržao minutu šutnje i počeo je s dobacivanjem i zviždanjem, što se nije svidjelo najžešćim navijačima Partizana koji su krenuli u fizički obračuna s neistomišljenicima.

Iako je prilično zaiskrilo, masovnu tučnjavu i još veći incident spriječila je pravovremena reakcija policije.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 26

SV
stjepan v.
19:41 16.10.2016.

vec list fala, o srbadiji dosta vec

Avatar Amerika je agresor
Amerika je agresor
19:57 16.10.2016.

Ovaj list se treba baviti hrvatistanom.

RT
ribaric.tomislav
20:39 16.10.2016.

i sta se ima tuj za vidjet samo buka i galama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije