Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi
Povratak na članak

Scholes zabija, u svemu je drugom Modrić kvalitetniji

Slavni Škot nije bio rasipnik, najviše je platio Leedsu za Ferdinanda (46 mil. eura), a za Ronalda 17,5 mil. eura. Redknapp je poručio da početna cijena za Luku nije manja od 40 milijuna eura

Komentari 4

HO
hotfishlake
20:32 01.03.2011.

luke sve najbolje a jurcevic se glupira, iniesta i xavi (kojeg bi luka po poziciji jedinog mogao zamjeniti) su igraci koje trenutno nitko na svijetu ne moze zamjeniti, jedino mozda fabregas. kad njih dvojica prestanu igrati barcelona ce biti puno slabija.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:22 01.03.2011.

Nikola, Nikola....Scholes je u mlađim danima trčao ko navijen i uglavnom lupao po nogama. Loptu je dodaval eventualno prvome do sebe. Tek pod stare dane je počel nekaj i odigravat, znači potpuno suprotno od malog Luke. Ovo za Barcu je točno, sličniji je njima dvojici neg Scholesu al ja bum i opet ponovil - Luka, ak te zovnu iz Madrida unaprijed vikni \"pristajem\" !!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:57 01.03.2011.

PS: slika govori tisuću riječi - Luka prodire, Scholes uklizava !!!

VL
BL
blekso
06:41 02.03.2011.

Luka je bolji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.