Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUTAK ZA KLADIONIČARE

Schalke u Lisabonu 'lovi' prolaz u osminu finala Lige prvaka

'Chelsea\'s Fernando Torres (L) celebrates with his team mates after scoring a goal against Schalke 04 during their Champions League soccer match in Gelsenkirchen October 22, 2013.          REUTERS/In
'INA FASSBENDER'
Autori: Vecernji.hr, Goal
05.11.2014.
u 00:30

Sporting je osvojio u tri utakmice samo jedan bod te im ostaje nada da eventualnom pobjedom ostanu u utrci za drugim mjestom. Ipak, momčad nije u dobroj formi čemu svjedoči i uvjerljiv 3:0 poraz u Guimaraesu.

Schalke u srijedu pobjedom u Lisabonu kod Sportinga ima priliku napraviti veliki korak prema osmini finala Lige prvaka. Njemačka momčad u utakmicu ulazi s drugog mjesta, s dva boda manje od prvog Chelseaja i tri više od trećeg Maribora.

Utakmica u Gelsenkirchenu između ove dvije momčadi bila je fantastična, a Schalke je do pobjede 4:3 došao kasnim golom s bijele točke.

Inače, novi trener Schalkea Roberto Di Matteo, koji je u klub stigao prošlog mjeseca, može se pohvaliti sa tri pobjede u posljednje četiri utakmice, a novo slavlje bila bi samo potvrda da je na dobrom putu.

U ovoj utakmici Schalke će biti oslabljen neigranjem Juliana Draxlera, Jeffesona Farfana, Fabiana Giefera i Seada Kolašinca, dok su pod upitnikom Kevin Prince Boateng i Joel Matio,

Sporting je osvojio u tri utakmice samo jedan bod te im ostaje nada da eventualnom pobjedom ostanu u utrci za drugim mjestom. Ipak, momčad nije u dobroj formi čemu svjedoči i uvjerljiv 3:0 poraz u Guimaraesu u subotu.

Portugalci nemaju problema s ozljedama, tek ne mogu računati na suspendiranog Mauricija.

>> Sve kladioničarske najave pogledajte na Goal.com

>> Athletic želi prvu ovosezonsku pobjedu u Ligi prvaka

>> Manchester City je bliži prvoj pobjedi

>> Cilj BATE-a je ne osramotiti se u Ukrajini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije