Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi idu u remont

Saznajemo koja prva Dinamova zvijezda odlazi iz Maksimira

Mario Gavranović
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/5
20.04.2020.
u 06:55

Za dan-dva novi ugovor potpisat će Kevin Theophile-Catherine. Njemu je ugovor istjecao ovog ljeta, dugo je “vagao” oko novog ugovora i sada ga je ipak odlučio potpisati

Dinamo je na dobrom putu da prevlada trenutačnu krizu. U želji da se u vrijeme koronakrize igračima smanje bogati ugovori, napravio je pritisak na igrače i zbog toga je došlo do problema pa se ta priča odužila.

Sve je to bilo potpuno nepotrebno, ali sad je sve to praktički završeno. Gotovo su svi igrači maksimirske momčadi potpisali pristanak na smanjenje godišnjih ugovora, osim njih nekoliko s kojima se još razgovara.

>>>> BBB dobili bitku, na Valentinovo 2000. vraćeno ime Dinamo

Za dan-dva novi ugovor potpisat će Kevin Theophile-Catherine. Njemu je ugovor istjecao ovog ljeta, dugo je “vagao” oko novog ugovora i sada ga je ipak odlučio potpisati.

Naravno, više ne tako bogat kao prvi. No, Dinamu treba takav stoper, a on s 30 godina i situacijom kakva je sada u nogometnom svijetu bolji klub od Dinama teško može naći.

U Maksimiru tvrde da će sve biti u redu i s ostalom trojicom, a riječ je o Mariju Gavranoviću, Izetu Hajroviću i Françoisu Moubandjeu. Upitno je samo kakvi će biti dogovori s njima.

Saznajemo da se Gavranović već dogovorio s Dinamom, otići će ovog ljeta i potražiti novi klub, dobit će dokumente, neće se čekati da mu na zimu istekne ugovor.

Ugovor na zimu istječe i Hajroviću, s njim se još razgovara, a uskoro bi se trebalo dogovoriti i smanjenje plaće Moubandjeu koji ima ugovor do ljeta 2022. godine.

Kapetan Arijan Ademi, dokapetan Dominik Livaković, Bruno Petković, Mislav Oršić, Sandro Kulenović i Damian Kadzior posljednja su šestorica koji su potpisali smanjenje ugovora.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
16:57 20.04.2020.

Od prevelikog mudrovanja "Katica" na kraju ipak popušila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije