Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je čekao

Napokon isplivala prava istina: Zbog toga Ronaldo nije podnosio Hrvata

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.04.2020.
u 19:47

Portugalska zvijezda ima pet razloga zašto će ostati u talijanskom prvaku

Ekonomske posljedice zbog pandemije koronavirusa mogle bi biti vrlo teške. Krizu već osjećaju sportaši kojima su klubovi srezali plaće i ugovore. Naravno, dio tereta moraju ponijeti i nogometaši koji imaju milijunske ugovore.

Cristiano Ronaldo do lipnja će ostati bez četiri milijuna eura, a počelo se šaputati da bi Portugalac mogao spakirati kovčege i napustiti Torino bude li Juventus nastavio rezati plaće. 

>> Pogledajte po čemu ćemo pamtiti Mandžinu karijeru u vatrenima

No talijanski dopisnik britanskog dnevnika Daily Maila piše kako portugalska zvijezda ima pet razloga zašto će ostati u talijanskom prvaku.

Cristiano Ronaldo ima odličan odnos s predsjednikom Andreom Agnellijem, obožava talijanski porezni sustav, želi uloviti Seedorfov rekord naslova Lige prvaka s tri različita kluba, odgovara mu lagodan život u Torinu, te je postao vođa momčadi i to nakon odlaska Marija Mandžukića.

"Cristiano Ronaldo patio je uz karizmatičnog Marija Mandžukića, bio je u njegovoj sjeni. Hrvat je imao strateško mjesto u svlačionici, bio je na tronu s kojeg je govorio suigračima, a oni su ga slušali. Nakon što je Mario izguran iz momčadi, Ronaldu se otvorila prilika i postao je vođa. Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo", piše Daily Mail.

Mandžukić je u Juventus stigao u lipnju 2015. godine te se od tada nametnuo kao jedna od ključnih figura momčadi. Zabio je 44 gola u 164 utakmice.

Prošlog je ljeta za Juventusova trenera doveden Maurizio Sarri koji ga je isključio iz momčadi.

Bivši hrvatski reprezentativac trenutačno je u katarskom Al-Duhailu u koji je stigao krajem prosinca.

Komentara 18

JM
juretic.milan
20:13 19.04.2020.

Nema to veze s nogometom, nego je univerzalno primjenjivo. Mandžukić je čovjek s kojim se ide u rat, a s čovjekom tipa Ronaldo ni na more.

PL
Playmaker
20:26 19.04.2020.

Super Mario Mandžukič 😎😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 Legenda Hrvatske Reprezentacije Koji je napravio Najveći Uspjeh Svih Vremena za Hrvatsku 😎😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

MI
michael29
22:35 19.04.2020.

Portugalac je jedno veliko sranje.Nabijem ga na kurac.Nas Mandzukic je najbolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije