Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 201
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTREBNE HITNE PROMJENE

Sastanak grčkog premijera i Čeferina: Tema sukobi navijača. Prisustvovat će vlasnici najvećih klubova

The European Football Fans Congress - National Football Museum
Foto: martin Rickett/PRESS ASSOCIATION
1/3
11.08.2023.
u 17:47

Čeferin će sljedeće srijede doći u Grčku kako bi nazočio utakmici europskog Superkupa između Manchester Cityja i Seville koja će se igrati na stadionu Olympiacosa, a s grčkim premijerom Kyriakosom Mitsotakisom sastat će se istoga dana

Grčka novinska agencija AMNA objavila je kako su iz ureda tamošnjeg premijera Kyriakosa Mitsotakisa objavili da je u telefonskom razgovoru dogovoren sastanak s predsjednikom Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksandera Čeferina u Atenu u srijedu 16. kolovoza. 

Tema razgovora Mitsotakisa i Čeferina bit će što se događa u grčkom i europskom nogometu, a Čeferin bi potom trebao biti nazočan i na sastanku nadležnih ministara u grčkoj vladi s vlasnicima četiri najjača grčka kluba Olympiacosa, Panathinaikosa, AEK-a i PAOK-a.

GALERIJA Posljednji ispraćaj ubijenog navijača AEK-a

The European Football Fans Congress - National Football Museum
1/6

Iako Grčka već duže vremena ima problema sa sukobima navijača, ovaj je sastanak ipak prvenstveno dogovoren nakon nereda u noći s ponedjeljka na utorak kada je  u sukobu navijača AEK-a i zagrebačkog Dinama smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris, a zbog čega je prva utakmica 3. pretkola Lige praka između AEK-a i Dinama odgođena za 19. kolovoza.

VEZANI ČLANCI:

Čeferin će sljedeće srijede doći u Grčku kako bi nazočio utakmici europskog Superkupa između Manchester Cityja i Seville koja će se igrati na stadionu Olympiacosa.

VIDEO Prva skupina uhićenih navijača dovedena pred istražitelje na sud u Ateni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije