Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PREDSEZONA

Šarićevih 14 koševa u pobjedi Warriorsa

Stephen Curry
Reuters/Pixsell
19.10.2023.
u 13:16

Pobjedu Warriorsima donio je iznimno raspoloženi kapetan Stephen Curry pogodivši tricu šest sekundi prije kraja utakmice, čime je zaokružio svoj učinak na 30 koševa. Curry je pogodio osam trica iz 12 pokušaja, a iz igre je gađao 10/18.

Golden State Warriorsi su u svom Chase Centeru svladali Sacramento Kingse sa 116-115 u pretposljednjoj pripremnoj utakmici za novu sezonu, a u pobjedu momčadi iz San Francisca hrvatski reprezentativac Dario Šarić ugradio je 14 koševa, šest skokova i tri asistencije.

Pobjedu Warriorsima donio je iznimno raspoloženi kapetan Stephen Curry pogodivši tricu šest sekundi prije kraja utakmice, čime je zaokružio svoj učinak na 30 koševa. Curry je pogodio osam trica iz 12 pokušaja, a iz igre je gađao 10/18.

Warriorsi su imali šestoricu igrača s dvoznamenkastim učinkom. Jonathan Kuminga je ubacio 18, a Andrew Wiggins 16 poena, dok su po 13 ubacili novak Trayce Jackson-Davis i veteran Chris Paul, koji je uz to imao i devet asistencija.

Šarić i Paul su u igru ušli s klupe, ali su obojica imali minutažu kao i igrači udarne postave. Šibenčanin je u igri proveo više od 28 minuta (28:13), a Paul gotovo 30 minuta (29:42).

De'Aaron Fox je s 25 koševa bio najbolji strijelac Kingsa, a Keegan Murray je ubacio 24.

U ostalim pripremnim utakmicama San Antonio Spursi su svladali Houston Rocketse sa 117-103, Brooklyn Netsi su sa 107-104 slavili u Miamiju, a Washington Wizardsi su pobijedili New York Knickse sa 131-106 u Madison Square Gardenu, gdje je Jordan Poole za pobjednike ubacio 41 koš.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije