Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavit će se

Šarićev menadžer potvrdio: Dario sigurno ide na NBA draft

Dario Šarić
Slavko Midžor/PIXSELL
16.04.2014.
u 15:20

- Cilj Darija Šarića i mene kao njegova agenta je taj da bude izabran među 10. izbora na draftu. Možda je realnije da će biti izabran kao lutrijski izbor

Budućnost Darija Šarića već duže vrijeme je neizvjesna, a njegov menadžer Miško Ražnatović potvrdio je da će talentirani košarkaš Cibone ove godine ipak ići na NBA draft.

- Darijo će se prijaviti za draft 2014. godine u sljedećih nekoliko dana. To je sigurno i to je logičan korak nakon najbolje sezone u njegovoj karijeri. Izglasan je za najboljeg mladog igrača u izboru Fibe, postao je MVP Jadranske lige, rekao je Ražnatović te odgovorio na pitanje postoji li mogućnost kasnog povlačenja Šarića s drafta.

- To je teško reći u ovom trenutku. Cilj Darija Šarića i mene kao njegova agenta je taj da bude izabran među 10. izbora na draftu. Možda je realnije da će biti izabran kao lutrijski izbor. Ukoliko budemo imali garancije da će se to tako dogoditi, nema šanse da povuče kandidaturu. Dario ima svoj san, a to je da zaigra u NBA ligi. U ovom trenutku on vjeruje da  je za njega bolje da odigra još godinu, dvije u Europi, da osjeti okus Eurolige, a onda da s malo više iskustva ode u NBA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije