Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO DRAFT EXPRESSU

Šarić neodlučan oko NBA, mogao bi u Barcu ili Fener

Dario Šarić (1)
22.02.2014.
u 17:32

- Priča koja se vrti po Europi kaže da je Dario podijeljen oko toga i da bi mogao ovo ljeto preseliti u Španjolsku ili Tursku. Šarić se vjerojatno ne osjeća spremnim za NBA - piše Jonathan Givony.

Po pisanju novinara specijalizirane stranice Draft Express, Dario Šarić nije siguran da će izaći na ovogodišnji NBA draft. Evo što na svojim twittovima piše Jonathan Givony:

- Priča koja se vrti po Europi kaže da je Dario podijeljen oko toga i da bi mogao ovo ljeto preseliti u Španjolsku ili Tursku. Šarić se vjerojatno ne osjeća spremnim za NBA a i nije sretan sa svojim draft projekcijama, a može se čuti i da je raskinuo suradnju sa svojim američkim i hrvatskim agentima (op.p. Agencija XL). Glavni menadžer Barcelone Joan Creus gledao je Šarića prošlog tjedna što je samo podgrijalo cijelo ovu priču. Čujem da se Barcelona tako priprema za činjenicu da bi Kostas Papanikolau ovo ljeto mogao potpisati za Houston Rocketse.

Isti novinar piše da je s agencijom XL raskrstio i Bojan Bogdanović koji je, po Givonyju, angažirao istog agenta kojeg ima i njegov trener u Fenerbahceu Željko Obradović, a to je srpski menadžer Aco Rašković. Zbog svega toga i Fener se spominje kao moguća nova destinacija Darija Šarića.

Ista američka stranica Šariću ovog trenutka predviđa 11. izbor na ovogodišnjem draftu i ističe njegov prosjeke iz ABA lige (16 koševa, 8.5skokova) i Eurokupa (12.9 koševa i 8.3 skokova). Za Cedevitina centra Jusufa Nurkića trenutna je prognoza 24. izbor.

>> Šarić vs. Bogdanović: Kako je dobro... Opet gledati takve majstore!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije