Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE

Šarić najbolji mladi igrač po izboru Fibe!

Dario Šarić
Sanjin Strukic/Pixsell
06.02.2014.
u 17:21

- Uživao sam gledajući Šarića na Eurobasketu 2013. i mislim da je ovo tek njegov početak - rekao je v.d. predsjednika Fibe Europe Cyriel Coomans

Dario Šarić proglašen je najboljim mladim europskim košarkašem u 2013. godini po izboru Fiba Europe. 19-godišnji dragulj Cibone i hrvatski reprezentativac lani je bio na drugom mjestu, a ove je godine osvojio naslov ispred Turčina Kenana Sipahija i Grka Giannisa Antetokounmpoa.

- Uživao sam gledajući Šarića na Eurobasketu 2013. i mislim da je ovo tek njegov početak - rekao je v.d. predsjednika Fibe Europe Cyriel Coomans, dok je generalni tajnik Kamil Novak dodao:

- Šarić je puno dao hrvatskim košarkaškim reprezentacijama, a tek mu je 19 godina. Radujem se što ću ga gledati u nacionalnom dresu ovog ljeta.

Izbor za najboljeg mladog igrača Europe:

1. Dario Šarić
2. Kenan Sipahi
3. Giannis Antetokounmpo
4. Alex Abrines
5. Vasilije Micić
6. Amedeo Della Valle
7. Devon Van Oostrum
8. Mateusz Ponitka
9. Domantas Sabonis
10. Ludvig Hakanson
11. Anzejs Pasecniks
12. Rasmus Larsen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije