Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIT ĆE GA RAŽNATOVIĆ

Šarić izabrao menadžera, odlučio se na BeoBasket

Dario Šarić
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
08.04.2014.
u 11:05

Ražnatović je vodeći regionalni igrač, a već ima dvojicu hrvatskih košarkaša (Leon Radošević, Lukša Andrić) ali i klijente poput Spanoulisa, Pekovića, Krstića, Teletovića, Savanovića, Preldžića pa Šarićeva odluka i ne čudi.

Na svoj 20. rođendan mladi cibos Dario Šarić donio je važnu životnu odluku. Između niza zainteresiranih menadžerskih agencija, Dario je izabrao jednog agenta koji će mu voditi karijeru narednih godina, a to je Miško Ražnatović iz srpske agencije BeoBasket.

Ražnatović je vodeći regionalni igrač, a već ima dvojicu hrvatskih košarkaša (Radošević, Andrić, Zubčić, Nicević, Mazalin i Žižić) ali i klijente poput Spanoulisa, Pekovića, Krstića, Teletovića, Savanovića, Preldžića pa Šarićeva odluka i ne čudi.

Osim toga, Ražnatović ima i vrlo dobre kontakte s NBA tržištem na kojem surađuje s drugim najjačim NBA agentom Jeffom Schwartzom. Od trenera Ražnatovićevi klijenti su Dušan Ivković, Duško Vujošević, David Blatt, ali i nadareni hrvatski trener Dario Gjergja.

>> Tata Šarić: Moja obitelj nikad nije imala posla s policijom

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
13:07 08.04.2014.

Odabrao - Dražen Brajdic, kakvo oduševljenje, pa nije to čudno Miško je jak a i Dario naginje srpskoj struji, nije krv voda:)

Avatar cannabinoid
cannabinoid
13:05 08.04.2014.

Ono što je Mamić u nogometu to je ovaj Srbin u košarci. Pa kako kome...Očekvao sam neku gadost s obzirom da je Dinamo platio Cibonin dug ali da će najperspektivnijeg košarkaša dati u ruke Srbinu... e to je previše i za mene liberala :)

VE
velikiblekstjena
12:15 08.04.2014.

Srbin kod Srbina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije