Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONJIČKI SPORT

Šansona nije htjela slušati, Mudrinić bez pogreške...

'19.06.2011. Hipodrom, Zagreb - 56. Medjunarodni lipanjski turnir u preponskom jahanju na Hipodromu.Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
03.08.2011.
u 10:46

Mirna Bačić prva u 5. kolu Croatia kupa

Finalno natjecanje Croatia kupa u preponskom jahanju održat će se 6. kolovoza u Zagrebu, u organizaciji Hiperiona

Mirna Bačić (Jarun) na grlu Santa Fe pobijedila je u 5. kolu Croatia kupa u preponskom jahanju održanom u Čakovcu. Drugi je bio Marko Hercigonja (Zagreb) na grlu Pougny Punktchen. Njih dvoje jedini su se plasirali u drugu manšu na visini prepona 1,30 metara.

– Drago mi je zbog rezultata. Moja pobjeda u Balkanskoj ligi nije bio samo jedan dobar trenutak – rekla je Mirna.

U utakmici visine prepona 1,10 metara (skupine S3 i S4) pobijedio je Filip Rožmarić (Karoca) na grlu Slavuj, dok je u utakmici skupina S1 i S2 pobijedio Alberto Vuković (Zrinski) na grlu Rainbow. U utakmici za četverogodišnjake i petogodišnjake, na visini prepona 1,10 metara, prva je bila Janka Kraševac (Purgerski) na grlu Špar Carnino. U utakmici visina prepona 1,20 metara slavio je Filip Rožmarić na grlu Con Capone.

Drugi dan, na visini prepona 1,10 metara (skupina S1 i S2) pobijedila je Ines Kovačević (Varaždin) na grlu Argonaut, a u utakmici skupina S3 i S4 najuspješniji bio je Marko Ulaga (Purgerski) na grlu Quisini. Na visini 1,20 metara prva je bila Ida Mujkić (Jarun) na grlu Kretien Van Het.

U utakmici za pehar grada Čakovca, na visini prepona 1,30 metara pobijedio je Milan Mudrinić (Špar) na grlu Špar Allhala, zaradivši 2600 kuna. Drugi je bio Dario Harambašić (Zelina) na grlu All My love, dok je treći bio Marko Hercigonja na grlu Pougny Punktchen.

U toj utakmici jedino je Mudrinić prošao parkur bez ijednog rušenja, dok su Harambašić i Hercigonja rušili po jednom. U utakmici nagradnog fonda 8000 kuna sudjelovalo je samo pet jahača, od kojih je Vedran Nervo (Križevci) s grlom Šansona jedini eliminiran.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije