Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA 'PLINARE'

Sandro Obranović i Zlatko Horvat 
se žale na ozljede

zlatko horvat
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
20.10.2014.
u 09:00

– Još uvijek ne možemo sebi doći kako smo izgubili od La Rioje. Na putu do zrakoplovne luke u Bilbau dečki su pogledali snimku utakmice. Nevjerojatno koliko smo pogrešaka napravili u završnici utakmice – istaknuo je Ančić.

Rukometaši PPD Zagreba ne samo da su nesretno izgubili u Logronesu (21:22) od La Rioje, već su možda na kratko vrijeme ostali bez dvojice igrača - Zlatka Horvata i Sandra Obranovića. No, ni to nije sve. Putovanje u Španjolskoj potrajao je ni više ni manje nego četiri dana.

– Zrakoplovne veze su bile takve da smo morali doći dva dana ranije, a u Zagreb smo se vratili tek sinoć kasno. Već u srijedu nas čeka teško gostovanje u SEHA ligi kod Veszprema. Potom slijedi nova utakmica SEHA lige protiv Radničkog u Zagrebu – rekao je Ante Ančić, direktor kluba.

Zlatko Horvat i Sandro Obranović u ponedjeljak će na preglede i snimanje da se vidi težina ozljeda. S obzirom da su obojica na popisu Slavka Goluže za reprezentativne utakmice protiv Nizozemske i Turske, možda će izbornik morati potražiti nova rješenja.

– Još uvijek ne možemo sebi doći kako smo izgubili od La Rioje. Na putu do zrakoplovne luke u Bilbau dečki su pogledali snimku utakmice. Nevjerojatno koliko smo pogrešaka napravili u završnici utakmice – istaknuo je Ančić.

Mogli su “plinari” barem do boda da su rumunjski suci zaustavili igru kada je Šprem zaustavljen u kontri. Bilo bi još pet, šest sekundi za organizirani napad Ovako, pustili su da vrijeme iscuri.

Problem se pojavio i sa Stipom Mandalinićem. Naime, on se taman oporavio kada mu je na jednom treningu “prošetalo” koljeno. Slijedi mu nova stanka.

– Možda se oporavi do nastavka Lige prvaka, 15. studenog kada gostujemo kod Meškova. Sreća je da ovim porazom nismo puno izgubili. Još uvijek ključeve prolaska u osmini finala držimo u svojim rukama. Da smo pobijedili bilo bi sve puno lakše – zaključio je direktor kluba Ančić.

>> Smajlagić: Nisam razočaran, ovo nam je dobra škola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije