Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Sandra Perković zbog umora otkazala miting u Zagrebu

Sandra Perković (1)
Pixsell
04.06.2012.
u 11:42

– Žao mi je što nije bilo najboljih konkurentica Barrois i Muller. Ali kad-tad će doći obračun kod O.K. korala pa ćemo vidjeti "kom opanci, kom obojci"

Sandra Perković na iznenađenje organizatora neće sutra nastupiti na međunarodnom mitingu Dinamo Zrinjevac.

– S obzirom na to da smo tek kasno sinoć došli iz Amerike, a za vikend bacamo u Oslu, Sandra je preumorna Zagreb – rekao je trener Ivančić i dodao:

– Zadovoljan sam što Sandra ima dvije pobjede u Dijamantnoj ligi, ali žao mi je što nije bilo najboljih konkurentica Barrois i Muller. Ali kad-tad će doći obračun kod O.K. korala pa ćemo vidjeti "kom opanci, kom obojci".

– Nadam se da u Oslu neće padati kiša kao što je padala na zadnja dva natjecanja na kojima sam snašla se najbolje od svih. U meni ima i dosta inata. Preumorna sam za sutrašnji miting, doći ću svakako, ali samo kao gost.

Miting će se održati sutra u 17 sati, a poseban gost bit će Vera Nikolić, nekadašnja članica Dinama koja je 1971. bila europska prvakinja na 800 metara, a 1968. postavila je i svjetski rekord.

– Sandri želim zlato u Londonu, ali molim medije da ne očekuju previše od nje i da joj ne stavljaju preveliki teret na leđa, kao što su nekad meni radili – rekla je Nikolić.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tiran
Tiran
20:14 04.06.2012.

Zbog umora ili doping kontrole ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije