Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francusko prvenstvo

Sanches u završnici donio pobjedu, Bradarić odigrao čitav susret

Renato Sanches
Foto: Reuters/Pixsell, AFP/Pixsell, Pixsell
14.12.2019.
u 00:02

Nogometaši Lillea učvrstili su se na trećem mjestu

Nogometaši Lillea učvrstili su se na trećem mjestu ljestvice francuskoga prvenstva zahvaljujući 2:1 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Montpelliera u prvom susretu 18. kola.

Lille je poveo golom Ikonea (40.-11m), na 1-1 poravnao je Delort (74.), ali tri boda domaćima osigurao je Renato Sanches (84.).

Domagoj Bradarić odigrao je svih 90 minuta za Lille koji sada ima 31 bod, tri manje od drugog Marseillea, ali i četiri više od četvrtog Rennesa. Montpellier je ostao deseti sa 24 boda.

Vodeći Paris SG ima 39 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije