Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOBRAT ZA TRENERA

Samo tjedan dana nakon otkaza u Mariboru, Krznar preuzeo prvi klub slovenske lige

Zagreb: Prijateljska i humanitarna utakmica zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.10.2023.
u 12:35

- Neočekivano brzo sam našao novi posao. Prvotno sam imao u planu malo stati i razbistriti misli te vidjeti kako dalje. No, ovo je odlična opcija s obzirom da sam upoznat sa slovenskom ligom - kazao je 51-godišnji Krznar

Hrvatski nogometni stručnjak Damir Krznar novi je trener vodeće momčadi slovenskog prvenstva Celja, a na klupi Celjana će zamijeniti Španjolca Alberta Rieru koji je odlučio preuzeti francuski Bordeaux. 

Početkom prošloga tjedna Krznar je dobio otkaz u Mariboru zbog niza loših rezultata, ali nije dugo bio bez posla te je angažman pronašao također u Sloveniji.

- Neočekivano brzo sam našao novi posao. Prvotno sam imao u planu malo stati i razbistriti misli te vidjeti kako dalje. No, Celje je odlična opcija s obzirom da sam upoznat sa slovenskom ligom - kazao je 51-godišnji Krznar te dodao:

- Celje je klub koji cilja na naslov prvaka. Znam kvalitetu momčadi te je i meni i mom stožeru drago što imamo novi izazov.

Celje je u prvih 11 kola ove sezone osvojilo 26 bodova, pet više uz utakmicu više od drugog Kopera, a slijede Olimpija s 20 te Maribor sa 17 bodova.

Za Celje u trenutnom kadru nastupaju i dva hrvatska nogometaša, 32-godišnji vratar Matko Obradović te 30-godišnji ofenzivni vezni Luka Bobičanec

Komentara 1

KU
Kujttim
22:21 11.10.2023.

Što više promjena trenera to se ostavlja dojam da se ozbiljno radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije