Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši rezultati

Krznar dobio otkaz u Mariboru: Najlakše je promijeniti trenera

Zagreb: Dinamo protiv Genka u 5. kolu UEFA Europa lige odigrao 1:1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
02.10.2023.
u 19:04

Maribor je trenutačno na petom mjestu ljestvice slovenskog prvenstva te ima četiri pobjede, dva remija i četiri poraza

Nogometni klub Maribor na svojim je internetskim stranicama službeno obznanio kako trener prve momčadi više nije 51-godišnji hrvatski strateg Damir Krznar.

Loši ovosezonski rezultati bili su razlog ovakve odluke klupskog vodstva, kao i posljednji prvenstveni poraz kod Aluminija 0:1. Maribor je trenutačno na petom mjestu ljestvice slovenskog prvenstva te ima četiri pobjede, dva remija i četiri poraza.

Krznar je u Maribor došao tijekom kolovoza prošle godine, a tijekom 55 vođenih utakmica je ostvario 28 pobjeda, 13 neodlučenih rezultata i 14 poraza. Krznar je bio peti hrvatski trener u Mariboru, prije njega su u ovom klubu radili Ivo Šušak, Ante Čačić, Krunoslav Jurčić i Sergej Jakirović.

 

- Stvarno sam želio da zajednička priča Maribora i mene bude uspješnija i da ima sretniji kraj. Nažalost, nije se takvo što dogodilo. Jasno mi je da je najlakše promijeniti trenera u trenucima kada stvari ne idu kako treba. Takav je nogomet, a u meni ostaje žal, kao i emocije zbog kojih ću i dalje biti navijač Maribora - rekao je na odlasku Krznar koji je u hrvatskim okvirima vodio zaprešićki Inter i Dinamo.

>> Večernjakov novinar Tomislav Dasović donosi detalje UEFA-ine kazne zbog ustaške zastave: 'Ovo je velika pobjeda'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
20:44 02.10.2023.

Kaže ulica da Krznar preuzima Osijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije