Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u reprezentaciji

Samo Portugal ima dvojicu Brazilaca

Hajduk - Dinamo (1)
Slavko Midzor/PIXSELL, Ivana Ivanović/PIXSELL
17.09.2010.
u 17:18

Dobije li Sammir, uz Eduarda da Silvu, Bilićev poziv, Hrvatska bi, kao i Portugal, imala dva Brazilca u reprezentaciji.

Portugalci trenutačno imaju Liedsona i Brunu Alvesa. U ostalim europskim selekcijama najpoznatiji Brazilac je njemački centarfor Cacau, igrač Stuttgarta. Poznato ime je i turski reprezentativac Mehmet Aurelio iz Beșiktașa, a Brazilce još imaju Armenija, Marcosa Pizzellija te Azerbajdžan Fabija.

Na Euru 2008. za Poljsku je igrao Brazilac Roger Guerrero.

Komentara 17

FO
FOISZ
17:55 17.09.2010.

izvor wikipedia, aktivni i povremeni reprezentativci (Portugal, \"stranci\") Ariza Makukula -DR Kongo Pepe -Brazil José Bosingwa -DR Kongo Nani -Zelenortski Otoci Yannick Djaló -Gvineja Bisau Danny -Venecuela Liédson -Brazil Fonseca -Zelenortski Otoci Daniel Fernandes -Kanada ----------- (Hrvatska, \"stranci\") Ivan Klasnićć -Njemačka Ivo Iličević -Njemačka Dejan Lovren -Bosna i Hercegovina Matej Delač -Bosna i Hercegovina Mladen Petrić -Bosna i Hercegovina Nikica Jelavić -Bosna i Hercegovina Eduardo -Brazil Ivan Rakitić -Švicarska Mladen Bartulović -Bosna i Hercegovina Vedran Ćorluka -Bosna i Hercegovina Josip Šimunić -Australija

DE
derin
18:17 17.09.2010.

Čestitke dinamu, odigrali su taktički najzrelije otkad igraju u europi, primjer svim ostalim klubovima kako se igraju europske utakmice, nek villareal i drugi put čuva nilmara za levantea, pa će drugi put znati gdje igraju. Zajec je imao dobre ideje, ali nije imao to trenersko iskustvo i znanje kao vaha, ista je stvar s bilićem. Sammir u reprezentaciju.

LI
linder
19:54 17.09.2010.

Sta ovaj dolje oce reci da Raketic pravo Svicarsko ime, Klasnic Njemacko i da u BH nema HRVATA...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije