Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makarska čeka rukometaše

Samo nogometno igralište dijeli igrače od dvorane

'ivica udovicic'
'DUSKO MARUSIC '
12.12.2009.
u 12:55

Hrvatska rukometna reprezentacija godinama se za velika natjecanja pripremala u Poreču. Uoči Europskog prvenstva u Austriji, koje počinje 19. siječnja, naši su rukometni reprezentativci promijenili lokaciju priprema.

– U Makarskoj je sagrađen novi sportski centar. Išli smo vidjeti kako izgleda i oduševljeni smo. Smještaj je vrhunski, a od hotela do nove dvorane dijeli nas samo nogometno igralište. Uz hotel je i staza za trčanje koja se proteže tri kilometra i ide uza samo more – rekao je Ivica Udovičić, direktor reprezentacije.

U hotelu je vrhunsko opremljena teretana, a bazen, fitness i sauna bit će igračima stalno na raspolaganju.

– Nedavno su ondje bili i naši vaterpolski reprezentativci – istaknuo je Udovičić.

Šteta je što Makarani neće vidjeti nijednu utakmicu rukometaša za vrijeme njihovih priprema.

– Imamo premalo dana za pripreme, a još idemo i na turnir u Bečko Novo Mjesto. Uvjeren sam da će izbornik Lino Červar održati barem nekoliko javnih treninga kako bi svi zainteresirani vidjeli na djelu naše najbolje rukometaše – rekao je Udovičić.

Reprezentacija se u Makarskoj okuplja 2. siječnja, a u Graz putuje 18. siječnja avionom iz Splita. Iz Austrije stiže podatak da je već prodano 70 tisuća od 120 tisuća ulaznica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije