Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra bijesna

'Samo budale vjeruju u slučajnost, pobjeda Rijeke je nezaslužena!'

Istra - Rijeka
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
05.08.2014.
u 18:00

Istrani nezadovoljni suđenjem Zlatka Šimčića.

Nakon sjevernojadranskog derbija u kojem je Rijeka u gostima pobijedila Istru 1:0 u 3. kolu MaxTv Prve HNL, oglasili su se s Aldo Drosine iskazujući nezadovoljstvo suđenjem Zlatka Šimčića.

Zamjerili su mu što nije dosudio jedanaesterac kada je Lešković u kaznenom prostoru igrao rukom dok s druge strane nije zaboravio dosuditi najstrožu kaznu kad je lopta u ruku pogodila Obšivača.

- Rijeka je pobijedila nimalo zasluženo, iz nepostojećeg kaznenog udarca i uz evidentnu sudačku pogrešku, ali to je dio nogometa. Ipak, možda ljudi iz Rijeke budu korektni i izjave da su pobjedu ostvarili nezasluženo i na takav, za nogomet poražavajući način. To je na njima. Na nama je pak da i dalje razmišljamo da samo budale vjeruju u slučajnost, očekujući pritom reakciju i razmišljanje iz HNS-a - stoji na službenim stranicama Istre.

>>Rijeka slavila u Puli i upisala 12. pobjedu zaredom

>>Ovo su nogometni velikani koji čekaju Rijeku u sljedećem pretkolu

Komentara 8

DO
dodotatino
19:02 05.08.2014.

@mamarti. Jel ti stvarno vjeruješ da sada Mamić rikta suce Rijeci a poslje će po tvom krasti da bi bio prvak. Kakav mentalni sklop može proizvest takvu ideju. Samo mržnja može biti tako slijepa.

BA
bazzaretta
20:52 05.08.2014.

Zasluzeno jer je Rijeka napadala, dok je Istra igrala bunker dok nije primila gol u 80. minuti.

LU
lukateli1
18:13 05.08.2014.

hajde, a u Splitu ste bili zadovoljni sudjenjem! Ma da, i to je sve nastimao Mamic!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije