Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac na zlu glasu
Povratak na članak

Sammirovi noćni provodi godinama su zataškavani

Dinamov vratar Filip Lončarić kažnjen je prije dvije godine samo ukorom zbog noćnoga izlaska u Vodice, a NK Osijek svojega je kapetana Josipa Barišića za isti prijestup kaznio sa 1000 eura.

Komentari 4

Avatar Castro
Castro
08:25 23.11.2010.

Clanak ti je Dasovicu genijalan. Svi smo odusevljeni, sad puno vise znamo i imamo odlicne informacije o sportu. Bravo legendo. Pa ti ne dolazis godinama trijezan na posao inace ti clanci nebi ovako izgledali.

VL
SE
senior
08:44 23.11.2010.

Tko to očekuje da mladi zdravi muškarci POSLIJE utakmice ne izađu i duže se zadrže. To čine i igrači u najvećim ligama, ako to nije stalna praksa nego se to čini jednom tjedno od toga nemože biti štete.

VL
SB
sbb
09:42 23.11.2010.

Kako je zlocesti taj Sammir! Zamisli da se cak usudi ici u kino! Sa djevojkom! I jos kokice jede!

VL
PO
pocrte
13:34 23.11.2010.

Ako se ne varam, u ligama petice nikog nezanima gdje ćeš poslije utakmice ili treninga. Netreba kažnjavati igrače radi izlaska i sl. Treba ih kažnjavati češće radi nezalaganja, neispunjavanja svojih obaveza, težih prestupa u civilnom životu ( samoćenja kluba ), slabo odigranih utkmica i sl. Onda bi oni sami shvatili da nemogu bančiti jer će biti praznih džepova, a vjerujte to se nikom ne sviđa. Bog!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.