Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilac na zlu glasu

Sammirovi noćni provodi godinama su zataškavani

\'09.10.2010., Nova Ves 17, Zagreb - Movieplex Centar Kaptol. Predstavljanje prvog broja sportskog casopisa 4-4-2. Nakon predstavljanja casopisa slijedilo je gledanje utakmice Izrael - Hrvatska koju j
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.11.2010.
u 07:48

Dinamov vratar Filip Lončarić kažnjen je prije dvije godine samo ukorom zbog noćnoga izlaska u Vodice, a NK Osijek svojega je kapetana Josipa Barišića za isti prijestup kaznio sa 1000 eura.

Jorge Sammir često se spominjao kao akter neobuzdanih noćnih izlazaka, no u Dinamu su to godinama zataškavali i nikada nije dobio po džepu.

Hajdukovac Anas Sharbini uplatio je 50.000 kuna u klupsku blagajnu zbog pijanstva u kampu reprezentacije, a prije tri godine vaterpolski izbornik Ratko Rudić udaljio je Nikšu Dobuda iz reprezentacije na šest mjeseci zbog noćnoga izlaska za vrijeme trajanja Svjetske lige.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Castro
Castro
08:25 23.11.2010.

Clanak ti je Dasovicu genijalan. Svi smo odusevljeni, sad puno vise znamo i imamo odlicne informacije o sportu. Bravo legendo. Pa ti ne dolazis godinama trijezan na posao inace ti clanci nebi ovako izgledali.

SE
senior
08:44 23.11.2010.

Tko to očekuje da mladi zdravi muškarci POSLIJE utakmice ne izađu i duže se zadrže. To čine i igrači u najvećim ligama, ako to nije stalna praksa nego se to čini jednom tjedno od toga nemože biti štete.

SB
sbb
09:42 23.11.2010.

Kako je zlocesti taj Sammir! Zamisli da se cak usudi ici u kino! Sa djevojkom! I jos kokice jede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije