Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVKO MAMIĆ

''Sammir bi trebao odbiti Bilića, tako je loš igrač da bi oskvrnuo šahovnicu''

Hrvatska Grčka (1)
Antonio Bronić
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
16.09.2010.
u 23:54

- Obećao sam Vahi da ga neću prodavati pa neka mu cijena raste na 50 milijuna eura - otkrio je Zdravko.

Zdravko Mamić odupro se svakoj euforiji nakon što je na Maksmiru pala ''Žuta podmornica''. U društvu najbližih suradnika u loži je mirno pratio Hajdukovu utakmicu.

- A što ću ja sad pametovati? Hvala treneru, igračima, publici. Pokušat ću na najskromniji način uživat u djelu Vahe i momčadi -  započeo je Mamić.

Mnogi su predložili, a on se složio - u desetljeću njegove 'vladavine', bilo je to vjerojatno najveće plavo slavlje.

- Ovo je najljepša pobjeda Dinama. Svaka riječ je suvišna, toliko je bilo lijepo da moj glas ne treba ništa kvariti - kontrolirao se šef plavih.

Živac mu je malo popustio samo na jednu temu. No, nije bijesnio, samo je bio sarkastičan jer Slaven Bilić još je uvijek 'gluh i slijep' na njegovog 'filha'...

- Ja mislim da se Sammir 'šika u bulju' i da treba odbiti njegovo pozivanje u reprezentaciju. On je tako loš igrač i karakter da bi oskrnavio našu šahovnicu. Shvatili ste u kojem tonu govorim, jer koga god pohvalim, oni čine suprotno. Ja kažem dobar dan, svi kažu laku noć! Evo, sad mu možda otvorim put u reprezentaciju - sipao je Mamić nezadovoljstvo.

Brazilčevu menadžeru Boži Sliškoviću je dobacio:

- Nemoj se ništa smijati. Neće Sammir u inozemstvo tako brzo. Obećao sam Vahi da ga neću prodavati pa neka mu cijena raste na 50 milijuna eura - rekao je Zdravko i okrenuo se televizoru.

- Navijam za splitske sportske prijatelje. Imamo uvid u svaki dobar rezultat Hajduka jer i nama koristi zbog koeficijenta, a ne treba ni govoriti da nas veseli svaki uspjeh hrvatskog kluba - zaključio je Mamić.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar puky
puky
00:16 17.09.2010.

... pa u redu je po nekom ključi tog samira pozvati u reprezentaciju ... sad kad je Eduardo na zalasku karijere bilo bi kontaraproduktivno ne imati nekog tamnoputog ... strava ...

OB
-obrisani-
00:34 17.09.2010.

Ako Samir ne odbije Slavena, to bi značilo da ćemo imat prvo homo vjenčanje u državi?

AN
antikamen
00:16 17.09.2010.

čoban uvijek ostaje čoban...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije