Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti u Hajduku
Povratak na članak

Said: Teško je pobijediti Dinamo i suce!

Dante Stipica sjajno je na vratima zamijenio ozlijeđenog Karla Leticu, no njegove tri, četiri sjajne intervencije nisu bile dovoljne Hajduku da stigne do naslova u kupu

Komentari 24

PA
pappmisi
11:49 24.05.2018.

Sto je Gubitnici Boli vas Dupla Kruna, Prvenstvo !!!! Kup !!!! A vama sto je vama ostalo Kuknjava, plac, kmecanje. Stalno je neko drugi Kriv. Tipicno za gubitase !!!

VL
GI
gismund
11:12 24.05.2018.

kmečanje poraženih uz pomoć hajdukovih novinara navijača nastavlja se u nedogled...never ending story, svi su krivi osim hajduka koji nije u stanju gurnuti loptu u mrežu i savvasa koji je poklonio gol dinamu!

VL
DA
damyr26
11:45 24.05.2018.

ovi su kao srbi vječno ugroženi

VL
IS
istina00
12:17 24.05.2018.

doooostaaaaaaaaaaa više kmečanja i plakanja! kad su vam suci u prvenstvu poklonili 9 bodova nije vas bilo čuti, a bez tih bodova bili biste 4.!

VL
KU
kupatilo
11:28 24.05.2018.

Ovi Hajdjkovci(titoisti) nauceni dase desetljecima navlaci i pomaze njima sad placu i tvrde dasu osteceni.Naslov pocinje Stipica cudesno obranip tti cetiri prilike Dinama.Uzmimo u obzir dase opravdano bune jasam stava daje Zagorac bolji golman od Stipice i daje sudac te sporne situacuje dosudio u korist Hajduka a givorise usto o tri i tobi Zagorac lakocom obranio i bio igrac utakmice on a ne Gavranovic.Ko moze garantirati dabi svako zalede zavrsilo golom.Pa Hajrovic je bio sam pred Stipicom i ajmo ito racunat u gol.Jel vidim da pojedini novinari kad je Dinamo u pitanju onda od protivnika mora da prima golove sa centra a sami sa protivnicke gol linije loptu umjesti u gol salju kraj korner zastavice.Pa vuse se stopostotni sansi neiskoristi nego iskoristi bar kadje nas nogomet u pitanju.Daje kojim slucajem bili suprotno pisalibi.Hajduk u briljantnoj igri pobjedio i osvojio kup a Dunamo bio nedorecen.SJECAM SE UTAKMICA GDJE SU DINAMO I IGRACI NA POLJUDU BILI KODASU U SIRIJI NA STRELJANI OD HAJDUKOVIH NAVIJACA I GRUBIH STARTOVA IGRACA A SUDAC IZ STRAHA NIJE SMIO NISTA SUDIT.DINAMO DA IZVUCE ZIVU GLAVU PUSTOJE DA BUDE BAR REMI ALI PIBJEDIT NIJE SMIO.SRAMVAS MOZE BITI SVE KOLIKO MRZITE DINAMO.

VL
VK
vječni krojf
15:53 24.05.2018.

Ledinski nastavis li ovim tempom zaraditi ćeš mirovinu u Hajduku. Srami se.

VL
SE
senior
21:47 24.05.2018.

Rijeka i Dinamo se pripremaju za novo prvenstvo 2918/2019 a u splitu u Hajduku još nemaju ni upravu aod stvaranja nove ekipe nema ni riječi. Opet će zakasniti u slaganju nove ekipe više od mjesec dana a za sve ćee im biti krivi mamić, Šuker, HNS i Dinamo. U Splitu i Hajduku stalno stanje "Glup, gluplji, najgluplji".

VL
Avatar southman
southman
12:29 24.05.2018.

Naši suci ne mogu niti primirisati međunarodne utakmice pa onda moraju "zarađivati" na domaćima !

VL
CH
CharlesBukowski
13:46 24.05.2018.

u hnl osvojiti duplu krunu je nesto nevjerovatno.. postignuce koje treba slaviti i slaviti i slaviti.. mi smo na sindikalnoj festi osvojili prvo mjesto trebali bi spojiti pehare i mozda odigrati superkup

VL
IK
Ikonoklast
12:54 24.05.2018.

Koliko gladnih placenika ovdje na portalu. A cim tatica ode put Lepoglave nestat ce kao rosa, nema vise ko da placa debilne komentare. Dokaz? Pogledajte tribine. Po ovoj "vojsci" navijaca dinamo prati 30000 ljudi na stationu a ne 200njak radnika kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.