Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti u Hajduku

Said: Teško je pobijediti Dinamo i suce!

Sudac Mario Zebec
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
24.05.2018.
u 10:47

Dante Stipica sjajno je na vratima zamijenio ozlijeđenog Karla Leticu, no njegove tri, četiri sjajne intervencije nisu bile dovoljne Hajduku da stigne do naslova u kupu

Hajdukovi igrači iz svlačionice su izlazili tužni, pokisli, ali i vidno ljutiti na suca Marija Zebeca i njegove pomoćnike. Napadač splitskog kluba Said bio je kratak, ali jasan:

- Samo ću reći da smo igrali protiv dva protivnika, Dinama i sudaca!

Sudac Mario Zebec
1/8

Dante Stipica sjajno je na vratima zamijenio ozlijeđenog Karla Leticu, no njegove tri, četiri sjajne intervencije nisu bile dovoljne Hajduku da stigne do naslova u kupu.

- Da je dosuđen taj jedanaesterac ili crveni karton, te bi situacije sigurno preokrenule utakmicu. Mislim da se u finalu ovakve sudačke greške ne smiju događati. Srce mi je puklo na dva dijela, tako smo željeli taj trofej. Svi smo u svlačionici jako tužni, pogotovo u ovoj situaciji kada nisu odlučivali samo igrači – rekao je Dante Stipica.

Slično je razmišljao i njegov suigrač Mijo Caktaš.

- Ispada da mi u Hajduku svaki put pričamo o sucima, ali nažalost to je s pravom tako, jer učestalo se griješi na našu štetu. Igrali smo dobro, ali teško je kada nemaš vjetar u leđa kao što Dinamo ima od sudaca. Ponosan sam na svoje suigrače, dali su sve od sebe – rekao je jako razočarani Mijo Caktaš.

Mađar Gyurcsó na pitanje o spornom jedanaestercu samo se nasmijao, nije želio ništa komentirati, no zato je govorio drugi upleten u taj sporni start, Petar Stojanović.

- Je li bio penal? Kada si u duelu to je teško vidjeti. Lako je nešto tvrditi kada vidiš snimku na televiziji, ali sada to ionako više nije važno. Glavno da smo mi osvojili duplu krunu – rekao je Stojanović.

Stav službenog Hajduka iznio Slaven Marasović, predsjednik Nadzornog odbora Hajduka.

Bio je jako ljutit na suce:

- Ovo što se dogodilo je poraz nogometa. No, problem je što se to događa stalno na našu štetu. Mislim da je konačno vrijeme da svi odgovorni za ovo odu iz hrvatskog nogometa.

A službeni Hajduk jučer je 
na svojoj facebook stranici objavio fotografiju petorice jučerašnjih sudaca, uz poruku: “Čestitamo”.

Ključne riječi

Komentara 24

PA
pappmisi
11:49 24.05.2018.

Sto je Gubitnici Boli vas Dupla Kruna, Prvenstvo !!!! Kup !!!! A vama sto je vama ostalo Kuknjava, plac, kmecanje. Stalno je neko drugi Kriv. Tipicno za gubitase !!!

GI
gismund
11:12 24.05.2018.

kmečanje poraženih uz pomoć hajdukovih novinara navijača nastavlja se u nedogled...never ending story, svi su krivi osim hajduka koji nije u stanju gurnuti loptu u mrežu i savvasa koji je poklonio gol dinamu!

DA
damyr26
11:45 24.05.2018.

ovi su kao srbi vječno ugroženi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije