Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Triler u Madridu: Real se skoro vratio nakon 0:3, VAR im poništio gol

Nije Šahtar slaba ekipa, nikako. Ako nekome to nije bilo jasno do sada, onda valjda večerašnja utakmica to dokazuje. Naime, Madriđani su u samo prvih 45 minuta 'popili' tri komada

Komentari 7

Avatar Joejordan
Joejordan
23:47 21.10.2020.

Brišu mi komentar jer sam napisao,da je jović najveći promašaj reala ikad..

VL
SI
sisavac
21:15 21.10.2020.

Ajmo ovako, real niti protiv rezervi šahtara nije uspio pobijediti. Nit je šok nit iznenađenje, real je i inače slab, ligu osvojio isključivo zbog barcinih problema i generalno uništene sezone zbog korone. Nitko u realu danas nije odigrao sukladno plaći koju uredno primaju. Dal se modrić iskupio golom za lošu utakmicu, ne znam, on je posredno krivac za sve golove. Kao što je i predasistent za sve realove pogotke. Ako nekom do sad nije bilo jasno, sad mu je. Real treba novi momčad, ove kornjače su out. I ne, nije problem u npr. joviću, igra nije okrenuta na njega. Vinicius? Može on više..

VL
NI
Nini istrijan
21:19 21.10.2020.

Premalo,trebalo je biti najmanje 5:2 za Shahtar. Real ocajan i pun rupa u odbrani!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.